Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Strādā tikai kreisais skaļrunis.
Esmu pārlicis draiverus vairākas reizes, balance arī OK, chipset driveri arī uzlikti, savienojums arī labs, skaņas karte iebūvētā, it kā visi uzstādījumi ir kārtībā. Bet skan tikai kreisais skaļrunis, labais nestrādā. Kas varētu būt par vainu ?
Parametri :
1. Realtek ALC888 codec
2. High Definition Audio
3. 2/4/5.1/7.1-channel
4. Support for S/PDIF In/Out
5. Support for CD In
Instelēts :
High Definition Audio Codecs
Advanced 7.1+2 HD Audio Codec
AC’97 Audio Codecs
Bet tev tak pastiprinātājs tur ir tais tumbiņās? Arī tam var būt 1 kanāls izdedzis. To ar pirkstu baudam uz ieejas štekera: fona rūkoņai jābūt abos kanālos.
Draiveru un sound kartes vaina – maz ticams.
Un ja pie PC austiņas tai pat ligzdā pieslēdz?
Uztaisi system restore, kad nebija vel instalēti skaņas driveri.
Nolādē:
Tad iepostē vai skan vai nē.
Jāmeklē pareizais draiveris, Realtekam viņu vesels bars tagad. Vai XP jāliek.
Pamēģini atkal system restore, updato vistu līdz pēdējam updeitam, tad instalē audio driver. + paskaties vai (control panel -> souns & audio devices) ir uzlikti realtek driveri, vai uzlikts desktop speaker (vai 2.1 vai 5.1….), tad ieej: volume tab -> advanced un skaties vai balance ir pa vidu. Tad skaņu pārbaudi realtek soft, jo iespējams kad problēmas ir nevis ar skaņu, bet playeri (piemēram wmp11 ir tāda problēma).
P.S. Tu mani apzagi par 20Ls visu šito penteri rakstot, cerams nākamreiz uzrakstīsi google kautvai 2 vārdu realtek problem, tad lasi 😉
Oi es zaudēju 50ls rakstot šito tev … Tu mani apzagi …
msh vispār spambots!
Tad pamēģini Realtek
vēl ir uzlikts? ja izr jau HD skaņai draiveri jāliek.
Tos linkus kurus tu man dod es liku pirmajā dienā
Tie driveri ir dažādi, nezinu kurus tu liki precīzi. Putns vispār oriģināls, nav kautkāds Dark Vista by sanja? Mēģini ar roku bakstīt driverus, uz linux skaņa vispār mēsls, jo parasti nekad nav normalu driveru (mistika) 🙂 Tak paņem kaut pašu lētāko creative X-Fi un būs ausis apmierinātas, gan nervi
Preses relīzes