stripa uz ekrana

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio stripa uz ekrana

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Anonīms
    Neaktīvs

man uz ekrana ir sarkana svitra meginaju pilikt datoram citu monitoru stripa nebija pieliku manitoru ar stripu pie laptopa un jo proja stripa uz monitoru radijas meginaju munituru palocit nekas nenotika meginaju uzpiest zem svitras un virs svitras ari nekas izpraudu vadu no datora un svitra jo projam radas pagaidiju kad zime (chek signal cable) uzgaja virsu stripai joprojam vareja redzet. stripa tikai neradas uz baltas krasas.

waplet
    Participant

Droši vien kāda zilā vai zāļā krāsa izdegusi konkrētajai līnijai. Problēma droši vien dzelžos. Ja jau īsti netraucē, tad jau jāsadzīvo būs.

Anonīms
    Neaktīvs

pirms kada pusgada paradijas sarkana stripa es ar pirkstu uzsitu un stripa pazuda tagad man monitors gandriz nolidoja no paldies dievam ka nokeru bet es vinam pa stipru uzpiedu un tagad vina taja pasa vieta ir apakal

Aldis
    Participant

Nu ta nodangā šamo pavisam zemē, palēkā pa virsu, un domāju ka strādās.. 😀

MeistarsUnVergs
    Participant

Nejau krāsas izdeg, bet LCD matricai celiņš zaudē kontaktu konkrētai kolonnai. Tādēļ uzspiežot kontakts atjaunojās, bet tas bija pagaidu risinājums. Īstie risinājumi ir divi – pirmais ir nomainīt matricu, otrais risinājums ir samierināties un pierast.

Bet ja nometi un tagad kaut kas ir saplīsis, tad nesūdzies. Man arī nokrita krūzīte zemē un saplīsa, tagad viņa vairs netur kafiju pilnā ietilpībā. Būs vien jāgādā jauna.

LooNeY
    Participant

Vēl ir trešais (īpaši aktuāls ja monitors dzīvo uz galda jau 4+ gadus) Izmest ārā un pirkt jaunu! 😉

NEKAS NAV MŠªŽĪGS!

Haiduk
    Participant

ko saprotu: Ir laptops, kuram matrica nav? 2 monitori, viens ar strīpu – otrs nav. Tad kāda ekrāna locīšana tur?

2nd variants: 2 matricas – da bļ…., kāds check kabel?

m_janis
    Participant

Haiduk, varbūt beidzot iemācies lasīt un varbūt saprast rakstīto. Bet autoram – pareizo atbildi jau Meistars pateica – matricas vaina, jāmaina vai jāpacieš (vai jāmaina monitors).

Haiduk
    Participant

no šāda teksta jāmācās lasīt? ~60 vārdi – 1 pieturzīme utt…

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā