Sūdzība par M79

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Sūdzība par M79

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Anonīms
    Neaktīvs

Gribētu pabrīdināt visus cilvēkus, lai sargās no šīs firmas, un neizmet vējā naudu, iegādājoties šīs firmas piedāvāto datortehniku..

Stāsts ir par to, ka mazāk kā pirms gada nopirku no šīs firmas datoru, dators pēc pirmā iespaida atbilda visiem maniem kritērijiem, taču uz šo brīdi atskatoties, tas bija un ir īstais murgs vēl šodien.. šī jau ir jau bijusi otrā reize, kad dators gada laikā ir vests uz garantiju, jo viņš, kādā dienā vienkārši izslēdzas un palaist to vairs nevar neviens, pat datorspeciālists..tā nu šodien saņēmu datoru atkal no garantijas un redz, atkal nestrādā..!!!!! Esmu ļoti neapmierināta, un to tā neatstāšu, tagad tas būs tikai principa jautājums pret šo firmu, lai beidzot būtu taisnība!

ID
    Participant

Quote:

Esmu ļoti neapmierināta

Personības dalīšanās? 😀

Jaunzems
    Participant

cool story bro/sis/both

BERILS
    Participant

tad es ceru ka Tu padalīsies ar turpmākajiem panākumiem , kas nepārkāps tavu lodžiju/kaimiņu/kāpņutelpu atmaskojot ļaundarus no m79 🙂

samurajs
    Participant

Absolūti aplama sūdzību politika: vai tad m79.lv ir cehi, kur viņi paši ražo datorus? Domāju, ka viņi tikai tirgo. Brāķa mātesplate vai baroklis var gadīties katram – īpaši ja vēl pērk visādus Assrock noname.

Ja m79.lv čakarētu klientus ar garantijas saistībām, atteiktu remontēt – tad gan viņus varētu kārt aiz pautiem pie lielā zvana.

Crow
    Participant

Tieši tā. Gribētu redzēt, kas tai aparātā ir ticis ielikts un kā viņš ir ticis lietots. Pusē šādu gadījumu ļautiņiem nevar mēslu dakšas uzticēt, kur nu vēl tādas komplicētas mašīnas kā datori.

exiy
    Participant

…viss atkarīgs no tā, kā dators tiek lietots, ja pret to izturās ar cieņu un rūpējās, kā arī veic apkopi, nekam tādam nevajadzētu notikt. Š ī firma ir uzticama un laba.

Ja datoru lietoja sieviete, tad lieki kaut ko piebilst…

opengraybox
    Participant

kad dzeks raksta, esmu ljoti neapmierinata – tas biede !

Evers
    Participant

Es, m79, jebkurā gadījumā metu ar līkumu, principa pēc, man vienkārši ir pretīgi iepirkties interneta veikalā kurā ir tāds bardaks, nekārtība nosaukumos, preču aprakstos, filtros, kategorijās, firmu nosaukumos. Biju viņiem aizsūtījis e-pastu par šo lietu šķiet vairāk kā gadu atpakaļ, atbildēja, ka “tūlīt būšot jaunā versija, kur viss būšot, ok” … kur tad ir tā jaunā versija? Vēl aizvien viņi domā, ka ir 2 veidu soketi “775” un “LGA775” un vesels lērums visādu citu muļķību. 😀

Evers
    Participant

Tikko cilvēks prasīja palīdzību izvēlēties starp dažādiem laptopiem un jā…forša attieksme 😀 – https://www.bildites.lv/images/qx4dac0m9380fenhj6l.png

Nu ja galvā skaidas, tad lai liek vienkārši linku uz datoru ražotāja mājaslapā un miers.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā