Sūdzību vilnis: Android 5.0 vecākām ierīcēm neder

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sūdzību vilnis: Android 5.0 vecākām ierīcēm neder

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā jau vienmēr, kaut kam jaunam iznākot, vispirms nolīst sūdzību lietus. Nav izņēmums arī Android 5.0 jeb “ledene”. Trīs Nexus 5 īpašnieki sūdzējās, ka atjauninājums pārvērtis viņu viedtālruņus ķieģelī. Dominiks Bardels: “Forumos jau lasīju par problēmām ar Lollipop, tāpēc speciāli neatjauninājos. Tomēr kādu nakti Google piespiedu kārtā instalēja Android 5.0 uz mana Nexus 5. No rīta tālrunis bija izslēgts, un ieslēgt to vairs neizdevās.”

Visvairāk ķibeļu bijis pirmā (2012. gada) Nexus 7 īpašniekiem. Autors ar niku viraniac: “Ievēroju, ka planšete sākusi spēcīgi uzkarst. Pietika tikai apskatīt jaunās lietotnes un ieiet Iestatījumos. Bez tam katra mana darbība notiek ar animāciju, kuru es varu tikai nosaukt par bezjēdzīgu. Tā bremzē darbu, planšeti lietot kļuvis neērtāk. Izpriecājos videoklipā, cik lieliski Lollipop strādā uz Nexus 9. Sapratu, ka ļoti daudz uzmanības pievērsts grafikai. Un rezultātā uz vecākām ierīcēm sistēma darbojas lēnāk.”

blueeagle69: “Es ilgi gaidīju Lollipop. Tas izskatās satriecoši. Bet tas padarīja manu Nexus 7 2012 nelietojamu.”

Steve Western: “Man tas pats. Lollipops iznīcināja manu Nexus 7. Tas tagad kļuvis tik lagains.”

Cristian Alejandro Chavez Lopez: “Tam ir precīzs apzīmējums: lietošanai nederīgs.”

Citi sūdzas, ka pazudušas visas aplikācijas, kas veidotas uz Adobe Air karkasa bāzes. Mēģinot tās instalēt, parādās mistiska kļūda 505. Adobes tehniskā atbalsta speciālists Chris Campbell komentēja vienkārši: “Ar lietotnēm ir Googles problēmas, un lai viņi paši tiek galā. Mēs arī palīdzēsim.”

Vēl reģistrētas problēmas ar zvanīšanu, skaņu un Wi-Fi.

Daudzi mobilie operatori savus līgumtālruņus pagaidām neatjauninās. Klienti Android 5.0 Lollipop saņems tikai tad, kad Google būs aizlāpījusi kļūdas.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_andy500_1.jpg[/img]

Avots

RicoPico
    Participant

Pats uz jaunāku Androīdu atjauninos tikai gadījumos, kad apdeits sola man būtiskas priekšrocības attiecībā pret vecāku versiju. Tāpat arī ar viedtālruni. Mazliet neizprotu to masu psihozi “Jaunāks = labāks “. Kāda jēga?

LooNeY
    Participant

Toties LG ir visus apsteidzis un šuj virsū saviem flagmeņiem bez kompromisa ar nodomu – lietotāji iztestēs…..

_Mo3_
    Participant

Njā, tur pat tālu nav jāmeklē un pēc atjaunināšanās uz sava Nexus 5 bez reseta bateriju sūknē ātrāk nekā bija ar KitKatu kaut gan solīja pretējo, bet cik sapratu tādas problēmas pie clean install nav. Vēl var teikt, ka pavisam nestrādā adaptīvā spilgtuma maiņa, kas principā reaģē, bet ar ļoti lielu aizkavi, takšto Googlei vel ir pie kā strādāt! Jāskatās kas vel uz mana Nexus 7 (2013) būs, kad atnāks OTA updateits.

Nelabojams
    Participant

Nosaukums jau arī tāds zīmīgs – kas gan cits ir tas lollipops, ja ne sūkājamais? 😀

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā