Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Superbudžeta laptopi aug kā sēnes
Tagad šiem pievienojusies arī Lielbritānijas firma Elonex ar savu jaunumu One (iespējams, ka šis ir tikai pagaidu nosaukums). Deklarētā pārdošanas cena – 100 GBP, latos būs apmēram tas pats.
Produkts tiks prezentēts 28. februārī Birmingemā izstādē Education Show. Firma kā mērķauditoriju izvirzījusi izglītības iestādes, bet atzīst, ka PC varētu ieinteresēt arī biznesa cilvēkus, tādus, kuri daudz ceļo utt.
Daži Elonex One parametri:
RAM: 128 vai 256 MB DDR2 SDRAM
HDD vietā: 1 vai 2 GB flash
Displejs: 7 “, 800×480
Tīkla karte: Ethernet 10/100 Mbit/s
Opcionāli: WiFi un Bluetooth adapteri, 2 Mpix webcam
2 USB 2.0 porti
Svars: 950 g
Izmēri: 230 x 146 x 33
Avots:
(1)
(2)
(3)
(4)
EDIT: Ko tur tā 2mpix kamera dara? Tai tak nevarēs pat real time režīmā preview parādīt, nerunājot par to, ka ekrāns nav tam domāts 😀
Lauku rajonu biznesmeņiem pašā laikā būs… uzskaitīt izslaukumus no goves 😀 :money: Un piektklasniekiem arī inbox spēlītēm derēs
Par 100 Ls garantēti, ka ķers, jo telefons tomēr to nevar ko PC ar normālu OS. Reklāmas kampaņā izsludinās šito par modes preci un aiziet jūriņā… Mazāk tad sāks pirkt dārgos telefonus.
Fox: nu, labdien! Tu zini kādi “businessmaņi” ir Latgales lauku rajonos? 😀 400 Ls viņiem kā tev līdz Mēnesim 😀
Par 100 Ls garantēti, ka ķers, jo telefons tomēr to nevar ko PC ar normālu OS. Reklāmas kampaņā izsludinās šito par modes preci un aiziet jūriņā… Mazāk tad sāks pirkt dārgos telefonus.
Riktīgs pilsētnieks ierunājās 😀
Katrai ietaisei savs pielitojums un piekritēji vai pretinieki.
tas tā lai nedomājat ka 300Mhz ir kaut kas aizvēsturisks.
Vienīgi nu flash cietņa vietā gan man ne īsti. it īpaši ka pa to cenu jau gandrīz ka ko lielāku varēja iemontēt.
Domāju ka kā rakstāmmašīna un net brauzeris ideāls verķītis. tikai nez vai es par viņu 100ls dotu.
tad es labāk savu milzeni notebooku staipu liidzi.
Preses relīzes