Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › SuperDators
Tātad, gribu savākt sev SuperDatoru spēlēm ar Intel Core i5 (Haswell Refresh) CPU, ar laba MB ražotāja plati, ātriem un drošiem 8GB RAM, labi ātru GeForce GTX 970 videokarti, vienu no ātrākajiem 120GB SSD + HDD, labu CPU gaisa dzesi un labu silent barokli ap 650W lai ir ar rezervi.
Ko teiksiet, ieteiksiet mainīt, nemainīt manā komplektācijā?
CPU –
MB –
RAM –
Cooler –
SSD –
HDD –
VGA –
PSU –
Proča vietā, kāpēc I5, nevis I7, bet nu dižo atšķirību es itkā tur nemanu, var arī tas I5 palikt.
Š ādai kompektācijai ieteiktu arī paskatīt labu korpusu, lai pēc tam nerastos problēmas ar dzesēšanu, gaisa plūsmu kā tādu. Tur arī jāskatās, kādu dzēsēšanu, utt.. tu viņam taisies likt virsū, tur gan būtu nedaudz vairāk ko padomāt.
Labprāt sev liktu lbāku SSD, drošākie laikam esot Intel, par Plextor neesmu redzējis daudz atsauksmes, 🙂 nav pierādījumu ka Plextor M6 ir labāks. Visi liek Samsung un es ieliku.
Budzets ++1000.€
Man pašam ir M5 – nesūdzos.
P.S. Fractal R5 ir draudzīgāks tieši ūdens dzesēm, visus hdd dokus var mainīt vai izņemt ārā lai saliktu vairāk ventilatorus, kā arī r5 izskatas labāk jo iz aizklāti caurumi kur liek ventliatorus.
Fractal Design Define R4, Black Pearl liekas būs tieši laikā. Corsiarā režģis pretī priekšējam ventilatoram, gribu datorā brīvu gaisa plūsmu.
Visi geimeri tak zin ka visa jauda slēpjas iekš cooler. Nebūs cooler, būs pings! Paņem cooler pa 160€ un pings VISPÄ€R nebūs!
Kaut gan – arī 120GB visticamāk drīz vien būs “par īsu”, jo gan jau ne tikai sistēmu, bet arī spēles un hvz ko vēl tur sabāzīsi.
Dateks garantija vēl ir. 🙂
Dažiem gadiem vēl pietiks ko mocīt.
Bonusā nāk OCZ Revodrive 3. Uz tā arī griežas sistēma. Vēl ir kkāds 650 W Gold baroklis.
🙂 🙂 🙂
BTW.. skatos ka komponenēm cenas nevis krīt, beg aug pa dienām. Kā sēnes. 🙂
Manufacturer Warranty – 10 years warranty
Manufacturer – SAMSUNG
Tātad, ja pēc 4 gadiem nosprāgst (tfu, tfu) – sūtam Samsungam un saņemam jaunu, vai kā ?
Nu neticu, ka SSD var nodzīvot 10 gadus, neticu un viss.
Preses relīzes