Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Sveiciens svētkos ^_^
Š odien izskatās ir dubulti svētki: vienlaikus pirmdiena un šī gada pirmā darba diena.
Ar to visus arī apsveicu!
Darba esamība vienmēr ir svētki.
++ 🙂
Hmm, a kāpēc ir vispār jāiet uz darbu, ja tas nepatīk? Tad izvēlies darbu, kas patīk.
Ļoti vienkārša filosofija.
Man patīk mans darbs un daru to ar prieku. Un, tā kā par to man vēl maksā, tad dzīvei arī pietiek.
Varētu teikt, ka mana dzīve ir viena vienīga izklaide.
🙂
Pamodiniet piektdien.
[spoil][img]
Protams, ka darbs ir svētki.
Hmm, a kāpēc ir vispār jāiet uz darbu, ja tas nepatīk? Tad izvēlies darbu, kas patīk.
Izvēles nav nekādas, es itkā daru darbu par ko laikā, kad bij jāizvēlās par ko kļūt, domāju tā, ka tas būs kautkas super, dzīves aicinājums. Bet, godīgi sakot, it administratora darbs man riebjas, labāk lai tas paliek hobija līmenī un darīt ko citu, kautvai svaigā gaisā, slodze nav maza un relaksēties tik ar pudeli vairs sanāk, tikai tagad tas ir vienīgais darbs, un vispār šais laikos, tas, ka atradu tādu robu, bija tīrā cūkas laime – protams caur pazīšanos, citādi nekā. Pirms tam strādāju visneiedomājamākos bezdarbnieku darbus (skursteņlauķis, trimmera operātors, sauso tualešu meistars utt..) par kapeikām, alga ta maza, bet toties kompānija laba un uz darbu gāju ar prieku. Vispār par bezdarbnieku būt ir forši, ar nosacījumu, ka ir vasara, dzīvo laukos, un gadās kāda halturka aliņam, un tad tik aidā, ričukam mugurā, aliņu padusē, un min tik kautkur 😀
Bet tā piekrītu Tokras filozofijai. Bet vislabāk ir strādāt darbu, kas ir sirdsdarbs, un ko darīt var ar patiesu prieku un smaidu sejā, es tādu atradis neesmu.
…
Un pasargi dievs mūs no adminiem, kas savu darbu dara ar nepatiku;
…
Enter!
P.S. Ceru, ka tu nestrādā slimnīcā…
Un pasargā mūs no tupiem jūzeriem, kā arī mēs piedodam tupiem programmētājiem.
reboot 😀
😀
😀
🙁
Preses relīzes