Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › SVEICU VISUS 1. SPETEMBRI
Sveicu visus skolniekus 1. Spetembri!
LAI IR LABAS SEKMES UN VISS PADODAS!
Es dodos pa saulainu ceļu
Līdz rudens vēlajām salnām,
Līdz pirmajam septembrim skolā,
Līdz pirmajai dienai klasē.
Š is saulainais septembra rīts
Ir zelta saulītes apspīdēts,
Un katrā saulītes starā
Ir vasaras noslēpums tīts.
Baltajā skolā, savā skolā,
Baltajā skolā, savā skolā.
1. SPETEMBRI
No otras puses apskaužu – pašam patīk pakavēties skolas dienu atmiņās – nebija problēmu, nebija jādomā par naudu, jāuztraucas par darbu utt…. 🙂
8. klase :/
Manuprāt uzskatīt 1. septembri par sēru dienu var tikai patoloģisks stulbenis. Kad pēc beigšanas slaucīsi ielas par minimālo – tad apzināsies skolas vērtību, un kodīsi pirkstos: kāpēc es, idiots, nemācījos?
To es pilnīgi saprotu, piekrītu… 🙂
daGrevis, tu taču pats tikko to nosauci par sēru dienu. Ä€tri domas maini?
Pats neuzskatu, ka man skolā iešana būtu kāds sērīgs pasākums. Vienīgā problēma tāda, ka visur visu apgriež. Jūtams arī skolas stipendijās. Protams, ka daudziem tā ir lieka
Loading, varbūt daGrevis dvīnis pēc horoskopa, sliktākajā gadījumā ir dubultās identitātes sindroms
Tā, ka pamatskolnieki un vidusskolnieki, raujaties uz tiešām labām atzīmēm nevis “caurbraucamajiem” 4 un 5! 🙂
Jauka apziņa, ka vairs nebūs mokošie rīti, un negulētas naktis pildot mājas darbus. 😀
Manuprāt uzskatīt 1. septembri par sēru dienu var tikai patoloģisks stulbenis. Kad pēc beigšanas slaucīsi ielas par minimālo – tad apzināsies skolas vērtību, un kodīsi pirkstos: kāpēc es, idiots, nemācījos?
Mmmm. Š is jautājums ir strīdīgs. Man pašam ir pamatene, no Tehnikuma pēdējā kursā izlādējā laukā, neizskatās, ka es taisītos ielas slaucīt 😀
vēlu veiksmi visiem studentiem, audzēkņ iem un skolēniem, nebastojiet un cieniet skolotājus. 😉
beidzot, nevarēju sagaidīt 🙂 vidējā profesionālā (datorsistēmu tehniķis) ir pabeigta
pirms gada ar tieši to pašu kvalitifikāciju ieguvu, tolaik biju viens no labākajiem kursā(it priekšmetos), bet tagad gadu bez darba – asums dikti ir zudis, daudzkas piemirsies 🙁 . Kur mācījies? – varbūt JPV ? 🙂
beidzot, nevarēju sagaidīt vidējā profesionālā (datorsistēmu tehniķis) ir pabeigta
Njā, es nākošgad domāju uz šito iet!
Kur mācījies? – varbūt JPV ?
negluži – RTK 🙂
Njā, es nākošgad domāju uz šito iet!
lai veicās
Jauka apziņa, ka vairs nebūs mokošie rīti, un negulētas naktis pildot mājas darbus.
Tagad tos mokošos rītus un negulētās naktis nav aizstājis darbs? :D:)
Preses relīzes