Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Symbian vs. Android
iOS… 🙄
Jūtu jau uzbraucienus pa gabalu 😀
Bet, ja no šiem, tad Android.
Mjā, man arī iOS tīri patīk… Par to jau arī esmu te atrāvies pa matiem no forumiešiem! 😀
pāris minūšu jautājums un telefons atkal darbojas.
Esmu šuvis modificētās FW caur fēniksu, un visas reizes veiksmīgi.
Jautājums Android lietpratējiem: zinot gūgles politiku attiecībā uz programmatūras izstrādi, jamie baigi aktīvi cepj jaunas versijas savai programmatūrai (tai skaitā arī Androīdam). Un telefonos tās versijas atjaunojas? (telefona ražotāja hotfixi neskaitās).
Ēs jau vispār ar esmu daļējs iOS piekritējs. Nebūtu viņiem tik cieši viss saistīts ar padebīlo aitjūni, būtu vispār labi. A tā sanāk, ka telefons nav “lietojams” bez džeilbreika.
+1
tas arī attiecas uz simbu (lai nelabais parauj to sertificēšanu), neuzhakots s60 smārts nav smārts.
Bet turpinot iztirzāt androīdu, telefoni ar Android osi ir lielā skaitā, kurš turpina augt ģeometriskā progresijā, un telefoni, dzelžu ziņā, atšķiras viens no otra, rezultātā 3rd party deviem ir čakars uztaisīt nopietnu programmu, kura bez emocijām darbotos uz visiem devasiem ar Android os. Un tāda šņaga ir ne tikai ar Anroid
Un kā ar mobīlo Windu? Tai nav jātnes ar progu instalāciju un OSes modificēšanu?
Es visu zagu 😕 Un nemaz tāda “jātne” nav.
Noderīgas tvīkošanas programmas. Nokija negrib dot viņiem sertifikātus. Jāsigno vai jāhako.
Modificētas programmas. Tām viss liekais tiek izravēts, vai pievienotas noderīgas fīčas, kā arī tiek paplašināts supportējamo telefonu klāsts (piemērs: Ovi Maps 3.03, ļoti šaurs supportējamo telefonu klāsts, lielākā daļa FP2 īpašnieki paliek bešā).
Legālām programmām ir jātne ar nopirkšanu
Preses relīzes