Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › System reserved ?
P.S Paldies jau iepriekš.
Nē, vispirms jāpieslēdz VHS recorder un jāuztaisa neighbour slot.
Un kā varētu es to pieslēgt ?
Varbūt labāk paprasi lai to windu uzinstalē kāds, kurš to māk.
Mūsdienās jau katrs otrais ir iedomājies ka māk.
Cilvēki nenāk uz forumu, lai nemitīgi atbildētu uz primitīviem un, kā pats to nosauci, debīliem jautājumiem, uz kuriem atbildi var sameklēt ātrāk, nekā uzcept jaunu topiku.
Vel vien jautājums 🙂 Ja kompis tikko nopirkts un iekš kompi ir DOS , un cietais disks nav nokonfigurēts , vai var uzinstalēt OS ?
Paldies tas arī viss ko vēlējos zināt .
Viss jau būtu ok… bet… tevis instalētais kompis strādās aptuveli 10x lēnāk nekā varētu… un pēc pāris mēnešiem sāks vispār totāli bremzēt…
Laikam jau ir to vērts samaksāt Meistaram par instalēšanu… hmm, tikai Meistars par 20Ls neinstalēs, cenas sākas no 100Ls.
No otras puses – pāris reizes pats pamēģināsi – vai nu kaut ko iemācīsies, vai arī sapratīsi, ka tas nav priekš tevis.
Ja kaut ko iemācīsies, tad sapratīsi, ka tas nav tik vienkārši kā izskatās – es jau gandrīz 30 gadus instalēju kompjus… un turpinu mācīties.
Vienkārši esmu taupīgs , un žēl man tērēt to naudu
Ko taupa taupītājs, to… nodzer makbetons 😀
Vienkārši esmu taupīgs , un žēl man tērēt to naudu , un tāpēc mēģinu to darīt pats līdz šim nav bijušas ar kompi problēmas. Bet to ka par šo tēmu var mācīties un mācīties tam es piekrītu , esmu vienkārši amatieris , kurš šajā jomā vēlās paplašināt zināšanas.
Hmm, ja tu būtu taupīgs, tu uzreiz grieztos pie Meistara – iznāku lētāks kompis un strādātu atrāk un stabilāk.
Preses relīzes