System reserved ?

Sākumlapa Forumi Hardware Atmiņas (HDD, RAM, Flash) System reserved ?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    webmask
    Participant

Kā es varētu izveidot System reserved ? Jo , cik saprotu sākumā jaunam kompim , jāsadala HDD, un jaizveido system reserved 100 mb un tad es varu tikai likt kādu OS.

P.S Paldies jau iepriekš.

_Mo3_
    Participant

nu tu nemaz nevarēsi savādāk uzinstelēt windowsu, ja neapstiprināsi to ka windows 7 rezervē sev 100MB. Tīri teorētiski neko dalīt nevajag, windows vienkārši paņems sev 100MB rezervei!

Andron MacBeton
    Participant

Nē, vispirms jāpieslēdz VHS recorder un jāuztaisa neighbour slot.

webmask
    Participant

macbeton wrote:

Nē, vispirms jāpieslēdz VHS recorder un jāuztaisa neighbour slot.

Un kā varētu es to pieslēgt ?

Mad182
    Participant

[img]https://www.audi-style.lv/forum/public/style_emoticons/default/hihi.gif[/img]

Varbūt labāk paprasi lai to windu uzinstalē kāds, kurš to māk.

webmask
    Participant

Uzinstalēt es māku , bet ir problēmas ar HDD. Ir taču starpība vai maksāju 20Ls vai to daru par baltu velti . Sevi tak ir jāizglīto 🙂

Andron MacBeton
    Participant

Ja tu māki tad kapēc uzdod *** jautājumus?

Mūsdienās jau katrs otrais ir iedomājies ka māk.

webmask
    Participant

Cik noprotu tu esi izglītos IT speciālists , ar pieredzi , piedod bet es tāds neesmu un biju iedomājies , kad varu šajā Forumā uzdot , tādu *** jautājumu .

Mad182
    Participant

Ja Tu gribi kaut ko iemācīties un saprast, jāsāk ar informācijas meklēšanu. Internetā ir kāds miljons pamācību ar bildītēm, kā uzinstalēt un nokonfigurēt to windu. Gan jau kādā nebūs izlaisti arī tie 100 MB. Vari sākt to apgūt ar “VHS recorder”, jo kā saprotu, esi dzimis DVD laikmetā.

Cilvēki nenāk uz forumu, lai nemitīgi atbildētu uz primitīviem un, kā pats to nosauci, debīliem jautājumiem, uz kuriem atbildi var sameklēt ātrāk, nekā uzcept jaunu topiku.

webmask
    Participant

Es neprasītu ja varētu atrast šo info par system reserved , internetā , gribētu redzēt kur tu atrastu tādu rakstu kur tas ir parādīt ar bildēm ?

_Mo3_
    Participant
    webmask
    Participant

Thanks

Vel vien jautājums 🙂 Ja kompis tikko nopirkts un iekš kompi ir DOS , un cietais disks nav nokonfigurēts , vai var uzinstalēt OS ?

Evers
    Participant

Protams.

webmask
    Participant

Paldies tas arī viss ko vēlējos zināt .

web33
    Participant

Ko jūs Tev murgojiet .

ob1
    Participant

webmask wrote:

Paldies tas arī viss ko vēlējos zināt .

Viss jau būtu ok… bet… tevis instalētais kompis strādās aptuveli 10x lēnāk nekā varētu… un pēc pāris mēnešiem sāks vispār totāli bremzēt…

Laikam jau ir to vērts samaksāt Meistaram par instalēšanu… hmm, tikai Meistars par 20Ls neinstalēs, cenas sākas no 100Ls.

No otras puses – pāris reizes pats pamēģināsi – vai nu kaut ko iemācīsies, vai arī sapratīsi, ka tas nav priekš tevis.

Ja kaut ko iemācīsies, tad sapratīsi, ka tas nav tik vienkārši kā izskatās – es jau gandrīz 30 gadus instalēju kompjus… un turpinu mācīties.

webmask
    Participant

Vienkārši esmu taupīgs , un žēl man tērēt to naudu , un tāpēc mēģinu to darīt pats līdz šim nav bijušas ar kompi problēmas. Bet to ka par šo tēmu var mācīties un mācīties tam es piekrītu , esmu vienkārši amatieris , kurš šajā jomā vēlās paplašināt zināšanas.

Crow
    Participant

webmask wrote:

Vienkārši esmu taupīgs , un žēl man tērēt to naudu

Ko taupa taupītājs, to… nodzer makbetons 😀

(Latviešu IT paruna)

ob1
    Participant

webmask wrote:

Vienkārši esmu taupīgs , un žēl man tērēt to naudu , un tāpēc mēģinu to darīt pats līdz šim nav bijušas ar kompi problēmas. Bet to ka par šo tēmu var mācīties un mācīties tam es piekrītu , esmu vienkārši amatieris , kurš šajā jomā vēlās paplašināt zināšanas.

Hmm, ja tu būtu taupīgs, tu uzreiz grieztos pie Meistara – iznāku lētāks kompis un strādātu atrāk un stabilāk.

webmask
    Participant

Bet kā jau saku nav bijis tāda nepieciešamības , lai grieztos pie meistara , jo tieku galā pats. Pagaidām 🙂 Un kompis iet labi un ātri !

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā