Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Tamagoči otrā atgriešanās
Jaunajai tamagoči versijai tagad būs krāsains ekrāns, un IR-sasaiste ar mobilo telefonu. Caur to varēs spēļmantiņā ielādēt papildus spēlītes, kā arī nopirkt audzēknim
Bet šaubos vai vairs izdosies iekarot tādu popularitāti.
Tiesa gan cena gan kosmiska. Vemt gribās
Vienīgi neatceros, cik šamie agrāk maksāja, bet pieļauju, ka nejau 30ls.
P.S. kristerzb: tu vēl laikam par mazu biji tajos laikos lai ko tādu tev dotu…
Tā kā esmu no laukiem, tad man bērnībā bija pašam sava daudzskaitlīga dzīvnieku ferma: kastaņi – gotiņas, ozolzīles – cūciņas utt. 🙂
manuprat mekrauditorijai bus vienalga kads grafons 0___o
kristerzB nebriinos, ka tu veelaak, pirmo reizi dzirdeesi arii par citaam daudzaam elementaaraam, sadziiviskaam lietaam, ja tik biezji turpinaasi seedeet pie datora. ljauj man mineet, tu tacju arii nezini, kaada reakcija rodas, kad sajauc sodu ar etikji? :>
btw kaads var man atsaukt atminjaa, agraak bija taada graamata prieksj sjiicjiem, kur vareeja veikt visaadus kjiimiskos un biologjiskos eksperimentus, piem. uzveidot maaksliigo zibeni, vai izveidot barometru no burkas, vot kaa vinju sauca? labpraat paraknjaatos pa skapi un ieskeneetu vinju kaa e-graamatu, buutu ko visiem leetajiem dzjonijiem un firefoxsjiisjiem acis boliit. :>
Es tai laikaa biju matainais, kas klausaas mensonu un sepulturu. A bet iisti vechi taadus neaiztiek 😀
Tagad gan vareetu joka peec pameegjinaat… tikai taa cena… pee
Preses relīzes