Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Tamagoči otrā atgriešanās
Līdz 10 mārciņām var dabūt jā nu kas 🙂
Man pat šķiet, ka es raudāt sāku, ka vienreiz aizmirsu to štrumentu mājās un atnākot tas bija atstiepis pekas 😛
Aoma, piekrītu, pats viscaur esmu laucinieks… visa dzīve laukos nodzīvota, tikai tagad biežāk sanāk dzīvoties pa pilsētu, lai saka ko grib, bet laukos tomēr ir vislabāk… arī ap dzīviem majlopiem visa bērnība aizvadīta… ehh, skaista bij ‘ jaunība (bērnība), kā saka tai vecajā dziesmā…
Mr.Death, man vairāk patika citronskābes un sodas savienojums… ja tam pievienoja ūdeni, tad sākās līdzvērtīga reakcija…
ehh… savulaik skolā ar šo maisījumu paņēmis mutē, tēloju, ka man ir trieka (tagad tas izklausās galīgi muļķīgi, kā nekā mazs bērns tad biju), arī savulaik bija gadījies šo maisījumu skolā uz grīdas izbērt… tad apkopēja nevarēja nekādi saprast, kāpēc grīda pēkšņi tā sāka putoties
no elektriskajām spēlītēm savā bērnībā tiku lietojis tikai Tetri (cipa to spēļu komplektu, kur bija tetris, gonkas u.c. spēlītes) un ” Nu Pogodi” olu ķeršanu (domāju, ka daudzi no jums zina to spēlīti). Tikai vēlākos gados parādījas man pirmie pie TV pieslēdzamie kompīši (ziljtoni vairāki un 1 pat sega)…
un atkal šī skaistā bērnība… kā man tās pietrūkst…
Reāli man sanāca to tamogučī ap 1 – 2 klase 😀 Tad “nolādētais fišķu bizness – aptīram visu ko var un pēc tam tirgojam :D” un tad jau uz kādu 7 – 8 klasi “Sipiņš” un tagad “Nolādētie PC” 😀
Pa tādu pirmo reizi dzirdu. 🙁
Tajos laikos tevi vēl maketēja.
Kā jau te minēja, tad, domājams, ka tādu popularitāti kā agrāk, jamie vairs neiegūs.. Mūsdienās sīčiem ir kontrastraik, nīdforspīd un simsdivi.
no rotaļām uz zināšanām?
Uhu
Pats dīvainākais kas man ar šo ir atgadījies tas, ka ar tanti maziņš aizgāju uz operu , un operas visū man dzīvnieciņš atstiepās un sāka pīkstēk klusā zālē . Tad nu raudiens bija unikāls . ļoti pārdzīvoju , jo ja nemaldos savu zivi līdz 33 gadiem izaudzināju . he he labi atcerēties
manaa beerniibaa bija speelju automaati par 15 kapikjiem :>
drusciit veelaak jau vilks kjeera olas :>
Eh, nostaļģija…
no rotaļām uz zināšanām?
būs jāpameklē mājās! mīļākā grāmata bērnībā! atceros, ka vienmēr škrobojos, ka baterijas man vecāki nedeva.. nebija naudas laikam, jo arī dzīvoju laukos
Jaunajai tamagoči versijai tagad būs krāsains ekrāns, un IR-sasaiste ar mobilo telefonu.
IR-sasaiste?! Š ī tehnoloģija, gadījumā, mobilajos telefonos neizmira jau pirms gadiem 7?
Izskatās, ka džeki nolēmuši reinkarnēt vecu projektu neko neuzlabojot.
Par Offtopic:
Ja nu kādam nav žēl 50 santīmus, tad te to grāmatu var dabūt
[spoil][img]
[/spoil]
Preses relīzes