Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › „Tas vārds, kam spēks”
https://www.liktendarzs.lv/?mid=4&pname=main
Ar šo jēdzienu pieņemts apzīmēt kapliču! 😀
Es to nebiju rakstījis.
Man vienkārši atnāca informācija.
Es jau domāju ,ka tas nav jauki, ka tādā veidā mēs atvadīsimies no prezidenta.. 🙁
Neminot argumentus, neuzrādot pētījumus un uz tiem balstītu analīzi, ko vislietderīgāk darīt ilgtermiņā un īstermiņā un ko īsti taustāmu darīs? A davai, es te oligarhus paapkarošu un .. ēēē .. valsti pacelšu, jūs man tikai varu dodiet?
Tjp – aiziet, urrrāāāā .. gan jau es izdomāšu, ko es darīšu, bet nu godčen, labāks būšu!
Tikai un vienigi nauda.
Pfuu, Zatlers chetru gadu laikaa vienreiz iepiiksteejaas, tagad shis ir Dieva kaartaa. Vinjsh ljoti labi zinaaja ka vinju nepaarveelees, taapeec tad razhos jaunu oligarhu partiju, lai seedeetu siltajaa kreeslaa.
P.S. kaa Beerzinjsh vareeja kljuut par prezidentu, ja neatbilst likumiem?
Š itais viss izskatās pēc kādas vēstures filmas,kur stāstītu par to kā vārgs nīkulīgs cilvēciņš,īstajā brīdī apjājot tautu kļūst par diktatoru(es īstenībā neticu,ka Valdim būtu tik daudz spēju,bet ticu,ka ja kāds viņu pabīdītu,tad tas būtu iespējams dēļ mūsu tukšās,neizglītotās,domāt neprotošās tautas)..Un tad pēc parīs gadiem visi atjēgsies un atkal referendumsmstreiki un protesti 🙂 Un Valdi atkal sauks par zoo dārza ielikteni…
Ir labi,ka būs referendums un būs iespēja jaunām partijām ieiet iekšā,bet tas tikai kārtējo reizi parādīs,ka latviešiem liela mute,bet darītāju nebūs(gribēšu redzēt cik tad būs tās jaunās partijas)…Un pareizi jau vien ir ,jo ar Valža uzpūsto PR tēlu būs grūti kādai jaunai,tīrai un godīgai partijai ieskadrot kaut ko vēlētājiem…
Preses relīzes