Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › "Tautas" iPhone maksās 330 USD
tautas iPhone
Dizainiski iPhone 5S neatšķirsies no jau esošajiem, bet tas būs biezāks, jo korpusu līdzšinējā alumīnija vietā štancēs no plastmasas – polikarbonāta. Atceramies, ka polikarbonātu mēs visi labi pazīstam no CD un DVD diskiem. Ja tagadējam iPhone 5 dažādās valstīs ir dažādas versijas atšķirīgo standartu dēļ, iPhone 5S plānots kā universāls, worldwide

“Ideālais ekrāna izmērs ir 4,0 collas”
“Ideālais ekrāna izmērs ir 4,5 collas”
it īpaši ņemot vērā cik pie mums maksā internets telefonā.
Tu vispār zini, cik ļoti lēti šeit ir visa veida internets (ieskaitot arī mobilo)? Paziņa no Ä€murikas bija sašutis, kad atklāju cenas Latvijā, jo viņiem tur tie plāni ir 50USD un augstāk!

Arī man bija brīdis, kad domāju, ka man vajag iPhone, bet, to mazliet aptaustot, sapratu, ka tomēr tas nav man. Pārāk noslēgta un ierobežota OS. Man patīk, kā MS iet vidusceļu starp Android un iOS.
Vēl atliks paperphone. Vēl iešaujiet čipu ausī, lai vispār par korpusu nav jāmaksā. Garantija zūd, ja “telefons” (pa cuku), kritis ar visu lietotāju. 😀
it īpaši ņemot vērā cik pie mums maksā internets telefonā.
Nu jau , nu jau … cik tad maksā ? Pagaidām labākais variants, ko es esmu atradis un pats lietoju, o!karte 1GB uz nedēļu par 1ls . 4GB uz mēnesi par 4 ls ,manuprāt, nav nekas.
Ä€trums arī normāls – gan up/down pie 2 Mbit/sec.
Lietoju arī modēmu 50gb uz nedēļu, esmu diez gan noslogotā vietā, bet tā pat vidēji savi 200 kb/s ir maximums 1-1,2mb/s tā kā sūdzēties nevar , vienu nedēļu no kaut kādām 30 esmu varējis 50 gb izstērēt un tur vēl jāņem vērā ka interents tika sharots vēl vienam pilsonim
Preses relīzes