"Tautas" iPhone maksās 330 USD

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas "Tautas" iPhone maksās 330 USD

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā ziņo Appleinsider ar atsauci uz avotiem ražošanas nozarē, nākamais iPhone modelis būs veltīts tiem, kuri nevēlas tērēt naudu par superdārgiem viedtālruņiem, bet tomēr labprāt lietotu Apple ražojumus. Ierosmei kalpoja nedārgā iPad Mini lielie panākumi tirgū. Jaunumu tāpat kā vienmēr ražos tradicionālās Apple partnerfirmas Foxconn un Pegatron. Paredzams, ka tautas iPhone oficiāli sauks par “iPhone 5S” un tā lētākā versija maksās 330 USD bez operatora līguma.

Dizainiski iPhone 5S neatšķirsies no jau esošajiem, bet tas būs biezāks, jo korpusu līdzšinējā alumīnija vietā štancēs no plastmasas – polikarbonāta. Atceramies, ka polikarbonātu mēs visi labi pazīstam no CD un DVD diskiem. Ja tagadējam iPhone 5 dažādās valstīs ir dažādas versijas atšķirīgo standartu dēļ, iPhone 5S plānots kā universāls, worldwide tālrunis, kas bez problēmām darbotos ASV, Eiropā un arī vislielākajā China Mobile tīklā. Savukārt principiāli jauno modeli iPhone 6 ar 4,5″ displeju šā gada rudens vietā Apple visticamāk pārcels uz nākamā gada sākumu.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_iphone5_2.jpg[/img]

Avots

jonjs
    Participant

Uzreiz saku, ka manā skatījumā, kas visdrīzāk nav aksioma, visi tie gudrie telefoni ir mārketinga triks, it īpaši ņemot vērā cik pie mums maksā internets telefonā. Tas ir vārgs, to nedrīkst nomest, jālādē 1 vai 2 reizes dienā. Nu kam man tāds telefons? Lai gan cena par I-phone 300 dolāru mērogā? Tas jau ir samērā patīkami gala lietotājam, tomēr uz doto mirkli man GUDRAIS telefons nav vajadzīgs (skatīt augstāk minētos argumentus). SMARTPHONU ražotāji vienkārši pelna piķi uz dotajā mirklī, bet produkts ir jāuzlabo.

shadow118
    Participant

“Ideālais ekrāna izmērs ir 3,5 collas”

“Ideālais ekrāna izmērs ir 4,0 collas”

“Ideālais ekrāna izmērs ir 4,5 collas”

Crow
    Participant

St. Džobss savā kūdras purvā griežas uz riņki ar ātrumu over 9000 wtf/s…

Jaunzems
    Participant

Quote:

it īpaši ņemot vērā cik pie mums maksā internets telefonā.

Tu vispār zini, cik ļoti lēti šeit ir visa veida internets (ieskaitot arī mobilo)? Paziņa no Ä€murikas bija sašutis, kad atklāju cenas Latvijā, jo viņiem tur tie plāni ir 50USD un augstāk!

Crow
    Participant

Mhh, es atsakos sagremot šī posta šķebinošo ignoranci… [img]https://i.imgur.com/nHP3Mik.gif[/img]

Nettwerk
    Participant

iPhone savu odziņu zaudēja līdz ar 4s iznākšanu. Neevēlos un nepirkšu iPhone vairs. Es palikšu pie Windows Phone un joprojām ar savu ērtumu un vienkāršumu Windows Phone 7 ir pārāks par iPhone. (Nerunājiet par applikāciju skaitu.) Apple ir pamatīgi jāmaina UI, lai atgūtu cilvēkos vēlmi iegādāties jauno iPhone. Jo UI ir pamatīgi novecojis un nepievelk jaunus lietotājus, kā WP. Un pieminiet manus vārdus, ko teicu 2 gadus atpakaļ, bet liela daļa nolika WP. Tikai tagad kaut kā visi sāk lietot WP.

Raivix
    Participant

Tāpēc, ka WP ir tāds, kādai jāizskatās viedtālruņa OS. Viegls, saprotams un smuks. Manuprāt, šis gads būs laiks, kad WP lēnām ieņems iOS vietu, jo bez Džobsa Apple kļūs par Samsungu un kad tas notiks, Samsungs viņus sakaus ar pieredzi.

Arī man bija brīdis, kad domāju, ka man vajag iPhone, bet, to mazliet aptaustot, sapratu, ka tomēr tas nav man. Pārāk noslēgta un ierobežota OS. Man patīk, kā MS iet vidusceļu starp Android un iOS.

akms47
    Participant

Un nokia tagad sāks ražot koka telefonus, lai nomestu cenu. 😀 Woodaphone. (par nosaukumu nāksies piķot.)

Vēl atliks paperphone. Vēl iešaujiet čipu ausī, lai vispār par korpusu nav jāmaksā. Garantija zūd, ja “telefons” (pa cuku), kritis ar visu lietotāju. 😀

Uvchiks
    Participant

Quote:

it īpaši ņemot vērā cik pie mums maksā internets telefonā.

Nu jau , nu jau … cik tad maksā ? Pagaidām labākais variants, ko es esmu atradis un pats lietoju, o!karte 1GB uz nedēļu par 1ls . 4GB uz mēnesi par 4 ls ,manuprāt, nav nekas.

samurajs
    Participant

Mobilais internets laikam visizdevīgākais tiešām būs Okartei. Kas daudz velk – ir 50 GB uz nedēļu par 3,97 Ls. Pie tiem ātrumiem apjomu diez vai iztērēt izdosies. Bet tas tikai ar modemu vai planšetdatoram ar 3G.

https://www.okarte.lv/lat/internets/mobilais_internets

garaisezis
    Participant

nu Latvijas internets ir lētākais man šķiet europāaa… UK ir parasti lielās paketes, kad klāt ir 500min 5000sms un kaut kādi 1-5GB nets par kuru uzreiz jāmaksā 35-40vietējās naudiņas, bet interesantākais fakts, interneta dzimtenē Š tatos par 40 vietējām naudiņām sanāk labi ja 200min, 400sms un 100MB , bet zvans uz citu pilsētu jau ir long distance call plus kontrakti parasti ir uz trīs gadiem, nevis divi jeb gadu… totie, tajā pašā laikā ņemot tālruni uzreiz cena tak dolāros nevis Ls, vienīgi vēl klāt jāpieskaita tax

valters.vasilis
    Participant

90 KB/s ātrumu jau vajadzētu nodrošināt.

shady
    Participant

Lietoju Bites BB pakalpojumu par 5Ls mēnesī un wi-fi vispār netiek slēgts iekšā, jo internets ir bez limitiem. Telefonu izmantoju arī kā interneta wifi punktu laptopam.

Ä€trums arī normāls – gan up/down pie 2 Mbit/sec.

Stat1CX
    Participant

jonjs tu smejies vai? nezinu kada bedre tu pedejos gadus esi dzivojis, bet musdienas mobilais nets ir tipatka pa velti. menesi maksaju 5 ls neierobezots sarunu ilgums uz jebkuru operatoru neierobezots sms skaits un neierobezots internets.

jurgenz
    Participant

Man Īrijā pie meteor ir €5 – 500mb/mēnesī. Ne reizi neesmu pārtērējis un ir atliektiem galiem. Galīgi neuzskatu ka tas ir dārgi 😡

Uvchiks
    Participant

Es tieši par viedtalruņiem runāju par to 1gb par 1 ls nedēļā.

Lietoju arī modēmu 50gb uz nedēļu, esmu diez gan noslogotā vietā, bet tā pat vidēji savi 200 kb/s ir maximums 1-1,2mb/s tā kā sūdzēties nevar , vienu nedēļu no kaut kādām 30 esmu varējis 50 gb izstērēt un tur vēl jāņem vērā ka interents tika sharots vēl vienam pilsonim

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?