Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › TavaMaate – Macbetona sekotājs?
Kāds mājaslapu amatieris Igors sūdzējies, ka kāds hakeris >500 reizes mēģinājis uzlauzt viņa lolojumu
Tautas Balss arī intervēja ļauno hakeri
Nu un tagad Igors gatavojas sniegt iesniegumu policijā… vismaz Macbetonam kamerā nebūs garlaicīgi, abi varēs kopā kalt IT plānus! 😀
Skatāmies te (0:02:00 – 0:08:50)
portfolio
Man šķiet ka migoru vienkārši nokaitināja posts par spameru firmām, kas tika pavērsts pret viņu pašu.
Jāgaida kad būs pieejams raidījuma atkārtojums, jo es diemžēl neredzēju to sižetu..
Labs puika. Pozitīvs tēls.
*/
Vai Joomlas komūnas biedri, nebūtu tik pat sašutuši, ka tu sava gara darbā, esi tik klaji, un atklāti pārkāpis autortiesību lietošanu, kur ir joomlas copyrigts lapas apakšā, vai jebkur, kodā vismaz no index puses es to neredzu. Viens ir apvainot citus, par sīkumiem, otrs, pašam tādus sīkumus neievērot.
Nākošā lieta, vispār no drošības viedokļa, vai tad ir tik grūti iestrādāt režīmu, kas vienkārši neļauj teiksim veidot floodu, jebšu veikt tik daudz pieprasījumus uz serveri, uzliec IP check darbības limitu un lieta darīta.
Nākošais, pats tu viņu izaicināji, un tas, ka TM minēja to, ka Joomla nav droša, tas ir sen zināms fakts, kuru tu diemžēl negribēji pieņemt, un itkā izmesdams tīklu, gribēji ievākt ražu. Nu tā tas reāli nenotiek.
Nākošā lieta, klaji tagad apgalvot, ka tās būtu TM IP adreses, arī nevari, varbūt kāda daļa, un vispirms, ir jāsazīmē cieša saistība IP ar TM.
Vispār ar šādiem izteikumiem iekš sabiedriskas telpas, vēl jo vairāk iekš telvīzijas, oj oj, pats sev var saveidot ziepes, otrs, fakts vēl ir kāds, ja TM būtu vainīgs, viņs reāli pateiktu tā, neko nezinu, un kas man ko zvana, nomestu klausuli un basta, tas izrādītos, tipiski vaininiekiem, bet nu ne jau atbildēt uz tiem uzdotiem jautājumiem, un iedziļināties vispār kaut kādos sīkumos.
“Kad Migors ies iesniegumu rakstīt, lai iedod manu mob. 22 15 95 95 lai policija man piezvana un uzaicina, kad vajadzēs, ieradīšos brīvprātīgi jebkurā laikā”
mudaku
ps. Interesentiem, šeit video:
Tam nodaļas priekšniekam vārds Aleksandra .. viss sk 😀
Ja kādam liekas, ka daudz ko var darīt nesodīts, tad tas ir tikai dāēļ, ka liekas.
Pat, ja kāds tev uzšaus pa šnobeli, tad policija nedarīs neko, ja nebūs iesnieguma, bet ja būs, tad var dabūt pēc pilnas programmas par šādu nodarījumu. Protams atkarīgs no tā cik stipri uzšauts, bet tomēr.
Izskatās, ka zinu, kas ir IGORS 🙂
Vispār jau, es tur kaut kur dziļi, netieši saskatīju diezgan ok reklāmu nosauktajam web projektam.
+1