Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › TavaMaate – Macbetona sekotājs?
Esmu gandrīz kā migors, neesmu programmists, bet savu lapu esmu izveidojis uz internetā pieejamiem risinājumiem, prasmju robežās šo to pielāgojis un nu jau gandrīz gadu bez problēmām viss griežas. Uzlauzt to, drošvien, tīrā bērnu spēle, tālab cenšos nepublicēties. 😀 Bet, ja notiktu uzbrukums, tad pirmkārt, arī nodotu informāciju attiecīgajām instancēm nevis domātu, ka mana prastā poļu slēdzene ir štrunts un ar steigu vajag padomāt par lepnu Š veices slēdzeni.
grisha
Labots:
Ja neizlasīji, tad printscreen noņēmu un varu iedot, jo tādu necenzētu postu portālā atstāt nevar.
Nobano to bekonu, kas jau piereģistrējies ar domu piespamot visu ar savām stulbībām..
Nobano to bekonu, kas jau piereģistrējies ar domu piespamot visu ar savām stulbībām..
Par ko tu mani tik ļoti nemīli (vai ar pretēji – izrādi uzmanību)?! Es nespamoju stulbības, bet paužu savu subjektīvo viedokli ievērojot sabiedrībā pieņemtas pieklājības normas.
Atradies te soģis. Spogulī labāk ieskaties.
Subjektīvais viedoklis viņam, tevi no kura bērnudārza izmeta?
Vai e-žurnālista
Runājot par aizskaršanu, man ielikt citātus kur tu beztēmā netieši aizskar cilvēkus? Beztam, izvēlies normālu segvārdu, nemaz nerunājot par profila bildi.
/offtopic off/
Beztam, izvēlies normālu segvārdu, nemaz nerunājot par profila bildi.
Elvi, nemeklē lūdzu kašķi tukšā vietā. Ja esi veģetārietis, šī ir tava iekšējā sāpe, nevis mana problēma.
Vai e-žurnālista
Dear Sir!
I am,DR PAUL MABUZA,the Chief Accountant African Development Bank South Africa.I got your address while searching for trustworthy individuals in various countries. ln my department,we discovered an abandoned sum of $25,5million US dollars in an account that belongs to one of our foreign customers who died in an auto accident with his family in South Africa.
Please, STFU and GTFO.
Attiecīgi ja vēlies lai pret tevi izturas ar cieņu, uzvedies kā cienīgs pilsonis nevis kā retards kuram jūra līdz potītēm… bet patiesībā tikai bērnībā iegūtu kompleksu mudžeklis.
Vāks, man kā noziedzniekam jālūdz cietušo vērsties policijā. Pat kontaktus iedevu, kā šamiem ar mani sazināties.
Nu nav kārtības pasaulē, nav.
Forumā pats vien izprovocēji un pat aicināji pamēģināt ”ielausties”.
Varbūt tagad katru ddosotāju jārāda televīzijā? Viņš tev ir nodarījis kādu ļaunumu?
Ja TM gribētu tikt iekšā, viņš tiktu.
Ps. Tautas balss nepārbauda nekādu informāciju, tikai pastāsta kā konfliktu redz abas puses.. Piemēram, tā pati joomla nav džumla. Tos ntos simtus logu var dabūt ļoti ātri, tas nenozīmē ka viņš 500 reižu ir centies lauzties iekšā.. Nav arī teikts ka viņš nav izmantojis piemēram acunetix, lai notestētu drošību.
pps. Par pēdējo komentāru piebiedrojos Tomam 😀
Par policiju runājot, kāda velna pēc šamiem bija jāuzklūp? Vai tad viņi vainīgi, ka viens ģēnijs izdomājis apiet visu krimināllikumu un savā ģenialitātē izdomājis sūdzēties par velns viņu zina vai pats viņš saprot kas tajos log failos rakstīts?
Varu saderēt ka pēc šīs reklāmas viņam bizness ies no rokas.
Es teicu, ka man nepatīk tas lorif-lame.lv jau ar visu mirogu priekšgalā.
Takā 28. nov. vakarā pret bedre.lv tika izvirzīts uzbrukums, caur proxy – ļoti daudzām IP, u.t.t.. būs jāaiziet uz Tautas Balsi, joka pēc jāpaturpina seriāls, jāpaskaidro, ka esmu nonācis pie secinājuma, ka tas ir bijis migors! 😀
(Jo gluži nezinu, kas tur bij vainīgs, bet minēšu, tā pat kā migors “minēja”)
foxsk8, Taisnība, bet noziedzinieks ir nopietna apsūdzība un par viņa reputācijas bojāšanu televīzijā ir jāatbild.
OMG, notikuma gaitas mainās ik mirkli. Tagad TM ir cietušais
Rakstiet vel, jautri 😀
Preses relīzes