Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › TavaMaate – Macbetona sekotājs?
Iedomājies cik kriminālprocesu varētu uzsākt google, kur katrs kam ienāk prātā meklē ievainojamības.. Protams viņi to nedarīs, dažkārt pat izludina konkursu starp tiem kas atrod un paziņo googlei.. 😀
Takā 28. nov. vakarā pret bedre.lv tika izvirzīts uzbrukums, caur proxy – ļoti daudzām IP, u.t.t.. būs jāaiziet uz Tautas Balsi, joka pēc jāpaturpina seriāls, jāpaskaidro, ka esmu nonācis pie secinājuma, ka tas ir bijis migors! 😀
(Jo gluži nezinu, kas tur bij vainīgs, bet minēšu, tā pat kā migors “minēja”)
Lūdzu aizej! 🙂
Vāks, man kā noziedzniekam jālūdz cietušo vērsties policijā. Pat kontaktus iedevu, kā šamiem ar mani sazināties.
Nu nav kārtības pasaulē, nav.
Ideāla humora deva pēc darba dienas :>
Shady, paspeeju izlasiit, tomeer nasapratu, kaapeec tas d_l posts bija jaadzeesh?
Bailes no pamatotas kritikas, manuprāt.
grisha
Man ir vienalga, kā konkrētais cilvēks pats ar sevi runā mājās, ģimenes lokā vai savu draugu lokā, bet šeit ir plaša sabiedrība. Ja mūsu tiešie konkurenti vai sadarbības partneri, kolēģi no citiem portāliem nepievērš uzmanību komentāriem un atstāj visu pašplūsmā, tad portāla Notepad.lv nostāja ir nepieļaut rupeklības un citu cilvēku apvainošanu.
Var pateikt savu viedokli, piekrīt tam vai nepiekrīt, ieteikt pēc savām domām citu risinājumu, papildināt, pamatot utt, utt, bet NAV jāapvaino otrs cilvēks.
P.S. – Daudzi pieprasīja, lai sāk ieviest kārtību, jo pirms gada viss bija pašplūsmā. Tagad kārtība tiek ieviesta, bet uzrodas cilvēki, kuri pieprasa atpakaļ rupeklības…Bet ir pieņemts lēmums un portāla nostāja vairāk nemainīsies un ieejot citā saitā, kur katrs otrais komentārs ir smags uzbrauciens kādam citam, dažreiz pat man paliek pretīgi tādā saitā uzturēties.
+1 par cenzūru
-1 par dzēšanu
ehh tāpat situācija šeit ir daudz rožaināka kā citur, izbaudīsim to 🙂
Ja kāds “it pro” izdomā kādu no tiem uzlauzt man tas nozīmē daudzas stundas darba.
Tu vel nesaprati, ka tā ir tava vaina?
Es esmu mārketinga cilvēks un tā bija mana atbilde uz viena retarda nepamatotiem uzbrukumiem un centieniem sabojāt manu darbu, tiešam tādus jokus nesaprotu. Ja es redzētu ka kāds mēgina uzlauzt manas mājas durvis es viņu noslānītu ar koku tur pat un arguments ka viņš tikai spēlējās mani neapmierinātu. Ir log fails kurā ir skaidri un gaiši pierakstītas darbības kuras Roberts no savas personīgās ip ir veicis, kāda man daļa ko viņš ar to domāja, sanitārs atradies.
Un kāds es sūds nebūtu, atšķirībā no TM es citus cilvēkus tā pat forumos nelamāju, un citiem netraucēju dzīvot. Man ir ko darīt, ir ģimene, ir vairāki darbi. Lai katrs dzīvo savu dzīvi. Nevienu savu postu no foruma neesmu izdēsis tā ka ja kādam liekas ka es biju teicis kaut ko nepareizi, viss ir izlasāms.
Sorry ka tā.
Tiešām sorry, smeldz sirdī tā doma ka tādi vairojas. Skaidri redzama Latvijas nākotne…
Tik tikko par šo tēmu runāju… Nu kādēļ nevar iztikt bez apvainojumiem? Bans uz 2 nedēļām. /shady
Roberts sevi uzskata par It pasaules dievu, Viņam liekas ka viņam ir “vis garākais” IT krāns un tas dod
Robertam tiesības ņirgāties par cilvēkiem, uzlauzt to web lapas, izplatīt melīgu informāciju.
Ja tas nav uzbrauciens personīgi, tad es esmu astronauts… Kādu attieksmi Tu taisies sagaidīt pret savu lažu? Par šitādiem teicieniem arī Tu vari norauties pantu par neslavas celšanu..
Un mātei arī nav ko darīt, paroli resetot, mļin.
sirdij smeldz
Cietušais vērās policijā un tur saņēmis diezgan bēdīgu atbildi – ateikumu. [To personu nosodīs.]
Pēc jaunākās informācijas noskaidrojies tas,ka hakerim «Tava_māte» nav bijuši ļauni nolūki, veicot šādas darbības, lai gan hakeris esot noliedzis to, ka pavadijis vesalu stundu pie tā, ko viņs ir darijis…
Pie tam hakeris noliedz to, ka būtu jāsoda viņs par šādām darbībām, jo viņs neko vairāk kā pārkāpumu tur nesaskata.
[Vairāk informācijas meklējiem pilnā rakstā.] [ Avots ir norādīts zemāk…]
Policija nesodīs pieķerto hakeri par 516 uzbrukumiem.
Neliels ievads rakstā:
TVNET/Tautas Balss
2010. g. 30. novembrī, 10:26
Kāds privātas interneta mājas lapas īpašnieks piedzīvojis centīgus kibernoziedznieka jeb tā sauktā hakera ielaušanās mēģinājumus. Informācijas tehnoloģiju speciālists Igors vienudien stundas laikā esot konstatējis 516 hakera darbības, lai piekļūtu viņa administrētajai mājas lapai. Cietušais ar pierādījumiem un iespējamo hakera identitātes informāciju vērsies policijā, taču tur ierosināt lietu atteikuši – mēģinājums uzlauzt portālu neesot uzskatāms par pastrādātu kibernoziegumu.
latvieti
Manuprāt, tas ir skaidrs, ka Latvijas likumdošana šajā (un vispār – IT) ziņā nav pienācīgi sakārtota, un šī nav vienīgā tās nepilnība, ja tā to varētu nosaukt.
Tādēļ, manuprāt, tas ir tikai loģiski, ka policija nevar neko uzsākt bez juridiska pamatojuma…
Preses relīzes