Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › TavaMaate – Macbetona sekotājs?
Savā ziņā nekāds kaitējums arī lapai nav nodarīts un tavs teiktais it taisnība.
Š aubos, ka kādu reizi tiks šī LR likumdošana sakārtota.
Tomēr policija aicina vērsties pie viņiem, ja šādi pārkāpumi notiek.
Tad tikai paliek jautājums…
Kāda jēga to būtu darīt, ja LR likumdošana nav īsti kārtībā un policija tāpat neko nevarēs iesākt..
Kādi ir pārējo viedokļi ?
ielogojos
P.S tikko mēģināju resetot Fokša un Samuraja paroles. Deaaamn…
latvieti
Manuprāt, tas ir skaidrs, ka Latvijas likumdošana šajā (un vispār – IT) ziņā nav pienācīgi sakārtota, un šī nav vienīgā tās nepilnība, ja tā to varētu nosaukt.
Tādēļ, manuprāt, tas ir tikai loģiski, ka policija nevar neko uzsākt bez juridiska pamatojuma…
Es domāju ja cietušais būtu griezies pie kādā progresīvāka jurista, pants tiktu atrasts ātri vien.
Bēdīgākais šajā story ir lūk, kas: MaķTvaju savā indiotismā nepadomāja par sekām nākotnē. Protams, nekāda lieta uzsākta netiks, bet attiecīgajā datubāzē šis cilvēks jau ir iekļauts. Un ja kas nopietns urķu lauciņā notiks, tad tuvākos 99 gadus viņš var rēķināties ar regulāru poliču interesi par savu personu.
Un jā, ielauzties raksta ar “z”, žurnālisti mļe.
Bēdīgākais šajā story ir lūk, kas: MaķTvaju savā indiotismā nepadomāja par sekām nākotnē. Protams, nekāda lieta uzsākta netiks, bet attiecīgajā datubāzē šis cilvēks jau ir iekļauts. Un ja kas nopietns urķu lauciņā notiks, tad tuvākos 99 gadus viņš var rēķināties ar regulāru poliču interesi par savu personu.
Kas citam bedri rok, pats tajā iekrīt. 😀
VOt man kursa biedri jau no 90 -tajiem gadiem aktīvi darbojas savā lauciņā (un daži arī šajā lauciņā).
Jāsaka gan, ka esmu dzirdējis stāstus, kad pietaisa sū … us un pēc tam taču pat nevar atrast, kas un no kurienes. Vot tas ir līmenis. Prieks, ka bija iespēja savā laikā kopā mācīties pats gan no programmēšanas esmu visai patālu aizgājis.
Jebkurā gadījumā nu kam tad vajag tur līst ko?
Domāju dotajā gadījumā neviens nevienu nenotiesās, bet forši tas nav točna.
Un miers mājāšsss.
Ak jā ir krieviem tāds teiciens “… ломать не Ñтроить …” ar to es domāju, ka lai savārītu sū … us parasti vajag daudz mazāk prātiņa, lai izdarītu ko noderīgu un prātīgu. Tas ir tā pat kā izsist stiklu kādā no veikaliem un pēc tam vainot veikala īpašniekus, ka tjipa tie LOHI nav ielikuši ložu necauršaujamo.
Nu un protams vienmēr paliek iespēja norauties pa šnobeli 🙂 Joks.
Vēlreiz saku, slēpties vajag tam, kurš ir kaut ko pārkāpis un kuram ir ko slēpt. 😀 es tas neesmu.
Uz to arī spied, ja policmeņi tomēr saņems iesniegumu.
Tā pat ir sava veida labdarība no vienas puses.
No otras … nu pats zini.
Visi no manas klases domā ka esmu TavaMaate. Ko man darīt lai viņi beigtu tā domāt?
Mopšisms kvadrātā! 😀 😀 😀 😀 Dienas pērle stabila. 😀 2010 Desktop award + gada pērļu autors! 😀
Preses relīzes