Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Tavs mobilais – kur
SE ir lçtais gals un prastie.
Vispârîbâ skatoties, es lieku
1. Nokia
2. Samsung
3. SE
..un vispâr, stulbi ðitâdus topicus taisît. Tas ir skaidrs, ka smartphoniem neviens neiekabinâs.
nuuu, es gaidu…. apstriidat un ko sakat 😀
bootu vismaz nokomplektçjis un uzdevis jautâjumu, kuru firmu mobilajiem ir labâkâs kameras, vai mp3 kvalitâte (jeb mûzikas telef labâkais), vai kas cits.. :suck:
Vispârîbâ skatoties, es lieku
1. Nokia
2. Samsung
3. SE
..un vispâr, stulbi ðitâdus topicus taisît. Tas ir skaidrs, ka smartphoniem neviens neiekabinâs.
nuuu, es gaidu…. apstriidat un ko sakat 😀
bootu vismaz nokomplektçjis un uzdevis jautâjumu, kuru firmu mobilajiem ir labâkâs kameras, vai mp3 kvalitâte (jeb mûzikas telef labâkais), vai kas cits.. :suck:
Paðam ir pagaidâm bijuði 2 telefoni[L7 un e398@rokr].Milzîgs pluss ir tas,ka to var pârfleðot(ja nu kâdas problçmas) ar trîs peles klikðíiem- vien”atvçrt progu,otrs:izvçlçties firmwari,trðais:piespiest podziòu start vai flash.
Ïoti çrta izvçlne.Pirmo reizi paòemot rokâs nekas jauns nav jâapgûst.Milzîgas moddinga iespçjas.Liels pluss ir iTunes pleijeris,kurð gan uz jaunâkajiem telefoniem pagaidâm negrib strâdât.Ïoti viegli taisâmi skini[tçmas].
Kopumâ ïoti lielas iespçjas to pielâgot savai gaumei.
P.S.Pirms gada Motorola vispâr tautâs bija mazpazîstama,bet tagad viss ir mainîjies.
Paðam ir pagaidâm bijuði 2 telefoni[L7 un e398@rokr].Milzîgs pluss ir tas,ka to var pârfleðot(ja nu kâdas problçmas) ar trîs peles klikðíiem- vien”atvçrt progu,otrs:izvçlçties firmwari,trðais:piespiest podziòu start vai flash.
Ïoti çrta izvçlne.Pirmo reizi paòemot rokâs nekas jauns nav jâapgûst.Milzîgas moddinga iespçjas.Liels pluss ir iTunes pleijeris,kurð gan uz jaunâkajiem telefoniem pagaidâm negrib strâdât.Ïoti viegli taisâmi skini[tçmas].
Kopumâ ïoti lielas iespçjas to pielâgot savai gaumei.
P.S.Pirms gada Motorola vispâr tautâs bija mazpazîstama,bet tagad viss ir mainîjies.
manai Motorolai e398 ar dzjoistiku problemu vçl nav bijis 🙂
telefonam nu jau bûs 2 gadi.Dzjoistiku izmantoju aktîvi.
Tâ laikam tik SE slimîba 🙂
bet galvenais,ka w810i tas ir labots(djoistika nav :D)
manai Motorolai e398 ar dzjoistiku problemu vçl nav bijis 🙂
telefonam nu jau bûs 2 gadi.Dzjoistiku izmantoju aktîvi.
Tâ laikam tik SE slimîba 🙂
Nu redz censhas noveerst. Tapee sakku, ka ir slimiiba, bet tagad liidz ar jaunajiemmodeljiem censhas likvideet sho kljuudu!
Nu redz censhas noveerst. Tapee sakku, ka ir slimiiba, bet tagad liidz ar jaunajiemmodeljiem censhas likvideet sho kljuudu!
Motorolai ar dzjoistiku problemu vçl nav bijis
Manuprât, tâda problçma jau tikai SE arî ir 😀 lçtuèiem :hmz:
Motorolai ar dzjoistiku problemu vçl nav bijis
Manuprât, tâda problçma jau tikai SE arî ir 😀 lçtuèiem :hmz:
Tu nu gan esi no Mçness nokritis
Jâ, dþostiki SE vâjâ vieta, manam Z550i gan tâda vispâr nav, tâ vietâ pogas. Pamatoti uzskatu, ka Nokia un SE pilnîgi lîdzvçrtîgi kvalitâtes ziòâ, kâ jau 2 galvenâs konkurçjoðâs firmas tirgû.
Esmu pçtîjis visai daudzus modeïus, un nekâdus îpaðus kvalitâtes defektus neesmu novçrojis.
SAMSUNG – visai tizla spiedzoða skaòa runâjot, tas nav tikai dârgâkajiem D klases telefoniem. Ðai ziòâ (balss tembra pareiza atveidoðana) nepârspçjami ir ALCATEL mobilie… tie arî zemâs frekvences atskaòo perfekti.
Pie tam mans iepriekðçjais SAMSUNG X100 pçc 1,5 gadu ekspluatâcijas sâka gïuèît – saòemot zvanus, reizçm uzkârâs. Pietiekami reti, lai nestu uz remontu, bet pietiekami bieþi, lai bojâtu nervus… [img]
MOTOROLA – no tiem remontu meistari bçg kâ velns no krusta, reti kurð grib ielaisties. Shçmas kardinâli atðíiras no visiem pârçjiem. Kamçr neplîst – nekâda vaina.
Preses relīzes