Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Teamviewer lai lietotājs nemana
Kapec jus uzreiz man brukat virsu. Forumi ir paredzeti lai viens otram palidzetu ar savam zinasanam. Es centos pastastit ka ir tadas programmas. Ir tadi hakeri kas jums smejeiem pasiem datora varetu ieiet un ielaist virusu. Man darba pat ir viens tads kurs sataisit mak visadus brinumus. A jus “profini” smejaties.
HahahahaHAahahahaHahahahaha! :> Jaa un man maajaas skapii ir pasleepusies arii melnaa daama. Es vinju katru vakaru no taa izvelku un piepuusju. :>
kapeec?
Lai būtu, no kā šai stulbajai valstij nodokļus maksāt.
HahahahaHAahahahaHahahahaha! :> Jaa un man maajaas skapii ir pasleepusies arii melnaa daama. Es vinju katru vakaru no taa izvelku un piepuusju. :>
Lūk tie ir zelta vārdi 😀 .. es tev quizzical pastāstīšu kā izkontrolēt darbiniekus – un tātad, visefektīvākais līdzeklis būtu iet un paskatīties vai nesēž draugos un kā ieraugi, tā ar “es es es er” laika skolas metodēm.. paņem ar lineālu un pa pirkstiņiem uzšauj 😀
paņem ar lineālu un pa pirkstiņiem uzšauj
ar husvarnieku nozaagjeet un pautus piesiet pie cpu ventilatora :>
ar husvarnieku nozaagjeet un pautus piesiet pie cpu ventilatora :>
Un ja nu džedaju māsters būs pirms tam ticis pie to datoru optimizēšanas un nogriezis pusjaudu ventilatoriem? Ventilatori nespēs iegriez tādu “kravu” 😀
[youtube]
Preses relīzes