Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Telefona izvēle
Nokia E71:
HTC Snap:
vai
HTC Touch2:
Ja ir zināms vēl kāds telefons, kuram ir WiFi, un kurš ir aprīkots vai nu ar qwerty vai touchscreenu ap Ls 150, uzrakstiet, lūdzu.
It kā jau pašam vairāk gribētos Qwerty ērtības dēļ, bet varbūt arī touch nav tik slikti.
P.S. Nokia E63 – nē, paldies.
1) kvalitāte
2) ērts os (instead of Windows Mobile)
3) kvalitatīvs dizains
______
Ja gribi kaut ko jaunu un lētu, ar skārienjūtīgu ekrānu, iesaku pagaidīt hTc Wildfire ar droīdu
Vai arī Nokia E5 var pagaidīt, jeb C3, ja pietiek ar parastu foni.
Ir qwerty un wi-fi (
Un atbilst cenai (cena nokritusies kopš testa):
shady
Un querty jebkurā gadijumā būs ērtāks nekā touch, ja ir nepieciešamība daudz rakstīt.. Pats ~gadu nolietoju HTC – labi jau viņi ir, bet biežai raksīšanai īsti neder tomēr. Pārgāju uz tevis negribēto E63 – esmu pat ļoti apmierināts 😉
Nokia piesaista ar savu E klases stabilitāti, ja tā var teikt, un nostrādāto interfeisu.
Gustins – sūdzības nav pat vienas?
un tas vel piedavatais LG modelis, itka jau ir fiziska klaviatura, laba os, bet par kvalitati nezinu jo mani LG brends pats par sevi atbaida no pieredzes ar LG brakiem.
shady
Strādāt jau strādā, bet tas ir ļoti sarežģīts process, ne visi tiek galā.
Uzrakstīšu pamācību:
1) Vispirms iezīmējam visu
2) Kā tu to izdarīji? Neuztraucies, nekas sarežģīts. Var ar peli iezīmēt, pieturot kreiso “ausi”, vai pieturot “shift” taustiņu un virzot bultiņu vajadzīgajā virzienā. (Protams, vēl ir arī citi varianti.)
3) Tagad ļoti atbildīgs solis – nospiežam ctrl+c uz klaviatūras vai veicam “copy” ar peli.
4) Un visbeidzot, ieklikšķinam brīvā adrešu joslā savā pārlūkprogrammā un nospiežam kaut vai enter.
5) Atveras dotais raksts un varam sākt lasīt.
Kādēļ tāda netaisnība? Diemžēl defaultajā links, kurš satur iekavas, tiek sabojāts. Domāju, ka visi zin wikipedia saitu, kur iekavas lietotas ir ļoti plaši rakstiem, tādēļ nākas izlīdzēties pēc mana uzrakstītā manuāļa.
Piemērs:
Pirmais un galvenais pluss, kas mani piesaistīja – baterijas izturība. Tā tur nedēļu, vai pat vairāk, bez problēmām (nepārspīlēju), arī šobrīd, pēc 2 gadiem. Un tas nav tikai gaidīšanas režīms, bet saņemot un izdarot daudz zvanu. Ja izmanto intensīvi visas multimēdiju funkcijas, tad baterija tur aptuveni pusotru dienu.
Vienīgais mīnuss sākumā likās, ka viss ir ļoti sarežģīti “paslēpts” iekš izvēlnes. Grūti likās kaut ko atrast. Bet tas iespaids ir pirmās 1-2 nedēļas, tad pierod.
Pārējais… ja runājam par funkcijām, nezinu, kas ko kam iekabina no šiem trim. Man E71 der visam, ko no telefona vajag.
taadiem viss liksies ok.
Un LG nav ne vainas ja ūserim taisni pirksti un nelauž kerneli.
HTC Touch2
Bet nu lab.. krāniņa garināšanai Tev lieti noderēs šis : Nokia E71 no tiem trim nosauktajiem! 🙂
Bet nu lab.. krāniņa garināšanai Tev lieti noderēs šis : Nokia E71 🙂
Tad tikai un vienīgi AiFouns, bez variantiem :>
Gustins – sūdzības nav pat vienas?
Godīgi – nav ! Mazs mīnus ir – pēc zvana telefons uz ~3-4 sekundēm itkā uzkarās, bet man liekas, ka tas ir lielai daļai simbiāņu.
Preses relīzes