Televīzija

Sākumlapa Forumi Tehnika Audio/Video/Foto un TV Televīzija

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Willis
    Participant

Drīz beigsies Baltkom TV līguma termiņš, kuru nākamo no divām televīzijām izvēlēties, Baltkom vai Lattelecom ? Baltkom TV man ir jau bijusi un iespējas skaidras, Lattelecom TV ir interaktīvā TV ar papildiespējām .

Kuru no abām televīzijām labāk ņemt, Baltcom pamatpaka – 57 kanāli (7,90.Ls) vai Lattelecom pamatpaka – 39 kanāli + interaktīvā TV ar papildiespējām ( 8,47.Ls) ?

Lattelecom Internets 3-optika man jau ir pieslēgts, mājās ir trīs televizori, ja pareizi saprotu, katram TV ir vajadzīgs savs dekoders .

Kurš variants būs labāks, Batkom ar lielāku programmu skaitu vai Lattelecom (dārgāks) interaktīvo ar mazāku programmu skaitu + papildiespējām .

shady
    Participant

Baltkomu lietoju tālā pagātnē, noteikti viss ir mainījies, bet es pat nedomājot ņemtu Lattelecom. Pats esmu LTK klients un interaktīvās funkcijas ir labas, strādā kvalitatīvi. Nekādu sūdzību nav.

Bez tam, ja padomā, kādus miljardus LTK bīda ar Dattum, BalticHighWay utml…. Kāda vēl alternatīva konkurence? Nav.

Ak, jā, no lielajiem vēl ir Izzi… televīzijas apskats te un saistošs raksts te.

Bet es vismaz prom no LTK iet netaisos, lai ari ko man kāds cits piedāvātu… Secinājumus izdari pats.

P.S. – bet tev pašam jāsaprot, kādus kanālus tu skaties un kas tev ir nepieciešams. Es bez interaktīvām funkcijām neredzētu neko, jo vienmēr skatos ierakstus, nekad nav laika noskatīties kaut ko “tiešraidē”.

m_janis
    Participant

Nu tajā pamata pakā ne vienam, ne otram gandrīz nekā nav – 3 – 4 skatāmi kanāli. Bet tā – normālāki papildus kanāli ir Lattelecom – tiesa, ļoti noderētu vismaz pāris kanālu no katras Skandināvijas valsts un vairāk Vācijas/Austrijas/Š veices – un ne jau krievu/angļu, bet oriģinālajās valodās.

Tā kā – ja vien iespējams, labākā izvēle ir pašam savs šķīvis.

Willis
    Participant

Lattelecom pamatpakai nav ne vainas, TV daudz neskatos, to ko piedāvā būtu pilnīgi pietiekoši, man vajadzētu visus latvijas kanālus un krievijas kanālus, Lattecom pamatpakā nav tikai ТВ Центр un TRV International, papildus laikam varētu vēl pievienot sporta paku un galvenokārt KHL TV dēļ .

Atbaida kas cits, lai rādītu visi trīs TV vajadzēs katram televizoram savu dekoderi pa 61,47 Ls., ir vai nav iespēja pievienot CAM moduli tur būs pilnīgi vienalga .

Par internetu rakstīju tāpēc ka, man jau ir optiskais internets + tālrunis, varbūt Lattelecoms varētu atļauties man uzdāvināt vismaz vienu dekoderi un tad man būtu optiskais internets + TV + tālrunis, 🙂 Lattelecoms pat nejutīs ka trūks viens dekoders !

APOC
    Participant

Lattelecom Interaktīvo TV.

Esmu šī pakalpojuma laimīgs lietotājs ~ 2 x mēnešus un vakar pirmo reizi tā kārtīgi izjutu tās labumus.

Pa LNT rādīja “House Of Wax”. Pēkšņi savajadzējās uz toleti. Pasēdēju kādas 10 min uz brilles un kad nācu atpakaļ biju jau noskumis, ka viss labums būs palaists garām. Bet tad atcerējos, ka ar interaktīvo var patīt atpakaļ 😀

Tāpat var arī smuki skipot reklāmas 🙂

Peteris Skabarga
    Participant

Lietoju lattelecom mājas komplektu ar interaktīvo tv, no standarta pakas skatos kādus 5 kanālu, pārējie neinteresē, interaktīvās funkcijas, nekas super duper, bet ir patīkamas.

Par dekoderiem runājot, ja tev ir 3 tv, tad pirmais dekoderis par brīvu, par katru nākamo 1ls klāt ikmēneša rēķinam.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā