Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Televīzija
interaktīvā TV ar papildiespējām
Kuru no abām televīzijām labāk ņemt, Baltcom pamatpaka – 57 kanāli (7,90.Ls) vai Lattelecom pamatpaka – 39 kanāli + interaktīvā TV ar papildiespējām ( 8,47.Ls) ?
Lattelecom Internets 3-optika man jau ir pieslēgtskatram TV ir vajadzīgs savs dekoders
Kurš variants būs labāks, Batkom ar lielāku programmu skaitu vai Lattelecom (dārgāks) interaktīvo ar mazāku programmu skaitu + papildiespējām .
Bez tam, ja padomā, kādus miljardus LTK bīda ar DattumBalticHighWay
Ak, jā, no lielajiem vēl ir Izzi… televīzijas apskats tete
Bet es vismaz prom no LTK iet netaisos, lai ari ko man kāds cits piedāvātu… Secinājumus izdari pats.
P.S. – bet tev pašam jāsaprot, kādus kanālus tu skaties un kas tev ir nepieciešams. Es bez interaktīvām funkcijām neredzētu neko, jo vienmēr skatos ierakstus, nekad nav laika noskatīties kaut ko “tiešraidē”.
Tā kā – ja vien iespējams, labākā izvēle ir pašam savs šķīvis.
ТВ ЦентрTRV InternationalKHL TV
Atbaida kas cits, lai rādītu visi trīs TV vajadzēs katram televizoram savu dekoderi pa 61,47 Ls.
Par internetu rakstīju tāpēc ka, man jau ir optiskais internets + tālrunisoptiskais internets + TV + tālrunis
Esmu šī pakalpojuma laimīgs lietotājs ~ 2 x mēnešus un vakar pirmo reizi tā kārtīgi izjutu tās labumus.
Pa LNT rādīja “House Of Wax”. Pēkšņi savajadzējās uz toleti. Pasēdēju kādas 10 min uz brilles un kad nācu atpakaļ biju jau noskumis, ka viss labums būs palaists garām. Bet tad atcerējos, ka ar interaktīvo var patīt atpakaļ 😀
Tāpat var arī smuki skipot reklāmas 🙂
Par dekoderiem runājot, ja tev ir 3 tv, tad pirmais dekoderis par brīvu, par katru nākamo 1ls klāt ikmēneša rēķinam.
Preses relīzes