Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Tēma diskusijai: Advokāts Grūtups peļņā braucējus uzskata par salašņām
JA gribi dziivot citaa valstii, maacies ari taas valsts valodu un kultuuru. TAs attiecas arii uz citvalodiigajiem Latvijaa, iipashi krieviem, kuri negrib maaciities LV valodu, tos noteikti vajag ieseedinaat prechu vagonaa un prom, kaa muusu vecvecaakus.
Ä€rzemes mani nesaista, tepat iekš LV esmu iekārtojies normāli. mugurā ir ko vilkt, jumts virs galvas ir un arī esmu paēdis. Galvenais vajag kustināt smadzenes.
Bet, vispār, ja jau tas letiņš ir tāds nīkulis un nevar nodarboties ar lauksaimniecību, kooperēties, cīnīties par savām interesēm Briselē, bet lietuvietis var, tad, lai dod vietu dānim, zviedram, leitim utt., tiem, kas to varēs. Paši nopārdod savu zemi un mežus un šūmējās, ka kāds cits tur kaut ko dara – vieta tukša nestāvēs. Lieišiem cukurfabrikas tak ar ir, tātad tie neņēma tās Eižopas kompensācijas, bet turpināja strādāt, kaut arī to cukurs ir dārgāks un nekad nebūs konkurētspējīgs. Var vainot tikai pašu neuzņēmību, iztapību, alkatību un gadsimtos ieeaudzināto kalpa garu.
Bet par salašņām runājot – tā ir tāda šlaka, un vienalga kurā valstī, spiest uz nacionālajām jūtām šai gadījumā ir muļķīgi.
Students strādā lai atmaksātu mācības, bet neiet uz skolu, jo jāstrādā.
Par mirušajiem runājot, ir 21. gadsimts, bet vēl aizvien cilvēki godā mirušas gaļas veidojumus. Aizgājēju ir jāpatur atmiņās, domās, tāpat viņa dvēsele, kas arī bija svarīgākais no viņa, netusē kopā ar tārpiem viņa mirstīgajās atliekās, bet ir sākusi jaunu dzīvi vai ceļu kautkur citur. Mirstīgās atliekas ir vienkārši sistemātiski jākremē vai jānorok lai vai kur tās atrastos. Jāuzraksta papīri un miers.
Izklausos es sadistiski, taču cenšos vienkārši domāt moderni un atvērti. Nesen pats zaudēju tuvu un dārgu cilvēku, atmiņās un domās man viņš svēts, taču kapa kopiņu sakopju tikai lai nebūtu šmucība citu cilvēku acīs, nevis tāpēc ka vajag.
Lai gan arī man kremēšana liekas normāla atbrīvošanas no nevajadzīgām pēcnāves atliekām, tikai jācer, ka līdz tam laikam nebūsim nodzīvojušies līdz Indijas līmenim, tad malciņa varētu arī visiem nepietikt.
Preses relīzes