Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Teorija par skype
Bet tad ieraudzīju, kas autors un viss kļuva skaidrs 😀
Par tēmu. Es pieņemu, ka varbūt patiešām īpašnieki izvērtējuši tirgus situāciju un secinājuši, ka starp Linux lietotājiem mazs procents ir to, kuri lieto Skype ikdienā. Sanāk varbūt nerentabli radīt produktu priekš OS, kas absolūtajam vairākumam ir sveša. Un tie, kas lieto… kā jau zinām, Linuxu pārsvarā tomēr izmanto citām vajadzībām. Tikai viedoklis (klāt viņu cipariem neesmu stāvējis). 🙂
A kur problēma? Strādā labi un resursus nerij, atšķirībā no windows blāķa…
Man uz Ubuntu skaips ēda ap 50 uz vindas 4tais tikpat .. huh?!
Manis pēc tas skapis var rīt vēl vairāk! 😀
Stat1CX: 100 MB skypam, tas jau ir sīkums, paskaties labāk cik FF noēd aktīvas lietošanas laikā.
es teiktu, ka analizē browseru history, failu nosaukumus, analizē webkameru kā cilvēks uzvedas, apmeklējot dažādas lapas utt
itkā izklausās pēc Google, bet loģiskāk Microsoft (izveidojuši drošības caurumus, kurus var izmantot Skype. google svešā dārzā neticas, ka varētu darboties)
ar FF varētu būt awesome kvadrātā
VArbuut razhotaaji pashi neveelas neko izdailjot, jo pashi varbuut seezh uz Linux kasteem?
Stat1CX, flasherr jau pareizi pateica. Tev mošk ir kāds no visuma centra garo krānu pieslēgumiem un tavs skapis tiek izmantots par starpnieku tiem skapjiem, kas nevar savā starpā saslēgties 🙂 Man skapis šobrīd izmanto 60 megus rāmja, kas nedaudz nobāl pret operas 240 – bet nu šobrīd ir 22 tabi vaļā. Kas tā par stulbību – “facebook integrācija” – kad tu kaut ko stulbu uzraksti, tev automātiski pret seju grāmata lido? 😀 Tevis pieminētais windblouz laiv messendžer vienkārši nav skapja konkurents tā pirmā vārdiņa dēļ – jo kā jau tas nozīmē, tā proga ir domāta maukrosoft windblouz operētājsistēmām, un citur tā ir jāemulē vai jālieto neoficiālas progas. Kamēr skapim vismaz ir šeit apspriestie citu OS porti. Žēl tikai ka skapis nav open source, tad tās lietas noteikti savādāk bīdītos.
VArbuut razhotaaji pashi neveelas neko izdailjot, jo pashi varbuut seezh uz Linux kasteem?
+1 xDD
facebook integrācija ir vienīgais iemesls, kāpēc Es likšu 5to
Ak, tāda herņa ir tikai piektajam… Skaidrs, tas man bija tikai vienu momentu, jo man uz puļķa stāv ceturtā instalācija, par ko esmu priecīgs. Un par purnagrāmatu – man jau pietiek ar to debīlo spamu – angļu valodā “sveiks msh, bla bla blā, nāc pievienojies purnagrāmatai un apsties manu purnagrāmatas profilu, bla bla blā”
Preses relīzes