Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Teorija par skype
Kā tad tu viņu noklausies? Vai tad skype nekriptēja savienojumus?
Vienkārši tiek klausīts kas skaņaskartē notiek. Bet nopietnai ip telefonijai dzelži savi, sava modificēta os, un tur nekas cits negriežas, tad noklausīšanās ir daudz grūtāka.
Nesaprotu kāpēc visi sabruka virsū topika autoram krāgā. Personīgā nepatika? …risiniet PM. Normālu tēmu uzsāka. Mani arī satrauc jautajums, ka linuxīgā versija ir “apstājusies”. Protams… šis jautājums nav risināms iekš notepad.lv 🙂 Te var tikai padiskutēt, ko autors arī dara
Iebildīšu. Ar tēmas autoru esmu risinājis sarunas, tikpat labi varētu savam sunim sūtīt e-pastus. Nu cirvis, kas cirvis, to tik zina, kā perināt, ka viņa ūberkrutā xp-64bit ar nLite taisītā instalācija ir pati krutākā šai saulē, un kas domā savādāk, ir stulbeņi…
Skype tagad pieder Micro$oftam. Es to nojautu jau februārī. FU!
Varbūt detalizētāk izklāsti?
Savādāk izklausās pēc politiķu teksta.
saite
Tāpat Skype ar katru versiju aizvien vairāk ierobežojumus liek – ja kādreiz *.SCR, *.VBS, *.JS, *.COM tika aizliegti, tad ar katru versiju šis skaits palielinās. Wohoo, kas par ērtību – sisadminiem mazāk galvassāpju, jo aunam lietotājam vairs nevar piesūtīt izpildāmu failu “LOOK @ MY SEHY PICTURES!!!”. Kas par uzlabojumu drošībā!
Morāle – atvieno visu lieko, IE un FF ekstensijas ieskaitot, nepieņem EXE failus no nepazīstamām personām, nekliko uz callto: urļiem un dzīvo mierā ar vecāku versiju. Skaipam pašam par sevi nav daudz variantu kā urli iebarot/kaut ko palūgt izpildīt.
Preses relīzes