Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Testējam Internet Explorer 8 beta 1
Nozīmīgs uzlabojums ir “Crash Recovery”, kas mums jau pazīstams no Firefox.
Tāpat prioritāšu sarakstā ir pārlūka drošība. Ievērojami paplašinātas AJAX lietošanas iespējas. Būs pilnīga saderība ar CSS 2.1 un HTML 5.0. Turpmāk vairs nebūšot jāgaida 5 gadi līdz kārtējās relīzes iznākšanai, kā tas bija gadījumā ar IE7. Jaunas Internet Explorer versijas iznāks reizi 12-18 mēnešos.
Tātad – testējam: programmatūru lejupielādējam mājaslapā
Es instalēju IE8 Windows XP vidē virtuālajā mašīnā (default browser – IE6). Process norisinājās bez problēmām, vienīgi diezgan daudz laika prasīja MS veiktā aparatūras un programmatūras pārbaude.
Iespējams aktivitāšu sarakstā kā meklētāju izvēlēties ne tikai Microsoft, bet Google, Yahoo! Tos vēl nemaz nemēģināju, jo pēc citu testētāju rezultātiem šo provaideru rīkjoslas padarot IE8 nestabilu.
Pagaidām IE8 rīkjoslā jaunumi ir “Emulate IE7” ikona (ļauj pārslēgties starp IE7 un IE8, lai salīdzinātu) un “Developer Tool”:
To, ka IE8 vēl ir tālu no pilnības, var redzēt, atverot Notepad.lv (jāpiebilst, ka draugiem.lv atvērās pilnīgi korekti):
Pateicoties Microsoft Silverlight
Nu šitā jau ir klaja ņirgāšanās nevis beta versija. Ja IE8 paliks šāds, tad mana mūža vislielākā vēlēšanās būs aizbraukt un nodedzināt to Microsoft ģerevņu.
…un es malā dziedāšu “We don’t need no water let the mzfckr burn, burn mzfckr!”
“We don’tno
P.S samurajs
ble… (headbang), nezinaaju, ka ir tāda stulba dziesma….. :grr:
tas nekas, by default Tu zini ļoti maz 😀
Tvinky, DMG: Hmmm… man nebija Don’t Send or Send, nekas nekārās arī. Varbūt pietiekami ilgi nemocīju? Būs laiks – pamocīšu vēl
Da nē tas parādās nevis, kad tur moci viņu, bet kad tiko, tiko ieinstalē un restartē datoru 😉
…un es malā dziedāšu “We don’t need no water let the mzfckr burn, burn mzfckr!”
Aizmirsi pirmstam pielikt “The roof the roof the roof is on fire” lai tauta saprastu :D:D:D:D:D:D:D:D
es pat baidos kas notiks kad viņš pavisam sajuks prātā, moška vecuma slimības viņam pateiks ka windows vienna vispār vajag taisīt tā lai instalējot dators uzsprāgst
Nu lab, šī ir montāža 😀 Bet te var atrast svaigu ne-montāžu:
p.s. niekošanās ar kukurūzas šņabi būs večukus pie nelaba gala novedusi :shake: bet ja tā nopietni, tad kurš gan “don’t love that company”, ja būtu tās īpašnieks 😀
[youtube]
Diezgan pakluss ieraksts likās, pagrieziet skaļāk volume, jeb pameklējiet kādu labāku ierakstu no piedāvātajiem youtube 🙂
Nē.. vsp man jau patīk, vismaz viens cilvēks tā kārtīgi sapruina “Web Developerus” :D:D:D:D
Preses relīzes