Testējam tālāk: Windows 10 build 10525

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Testējam tālāk: Windows 10 build 10525

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161254
    samurajs
    Participant

    Windows 10 Insider programma nav beigusies, bet turpinās ar pilnu sparu. Tiem kuri agrāk pierakstījās programmā, tagad caur Fast Ring piedāvā nomēģināt jaunu laidienu 10525. Protams, ka laidienā ir daudz kas arī zem pārsega, bet no redzamā ir parādījusies iespēja nomainīt loga krāsu pēc savas gaumes. Diemžēl atgriezies tāds nesmukums, kā ūdenszīme ar ladiena nosaukumu.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_w10525_1.jpg[/img]

    Windows 10 build 10525 pilnībā nograuj Google Chrome. Nujā – nav ko svešus pārlūkus lietot; jums tak ir super-duper Edge! Tomēr Reddit lietotājs izstas izpētījis, ka ar karogu –no-sandbox pārlūks tomēr atdzīvojies. “Traumēta” ir tikai Chrome x64 versija, kamēr x86 darbojas normāli.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_a085900fa0df4735b88529b159b18b61_1.jpg[/img]

    Papildināts Licences līgums (EULA), kas tagad Windows 10 deleģē žandarma funkcijas.

    Quote:

    “We may automatically check your version of the software and download software updates or configuration changes, including those that prevent you from accessing the Services, playing counterfeit games, or using unauthorised hardware peripheral devices. You may also be required to update the software to continue using the Services.”


    Tātad Tev nebūs lietot krekotas programmas un spēles, kā arī nelegālu hardwari pieslēgt. Par pēdējo bija neskaidrs, bet eksperti uzskata, ka šeit domāti nobanotie Xbox One un Xbox 360.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_xboxoneban_1.jpg[/img]

    Nu, un pēdējais – sākumperiodā gandrīz visiem izdevās atjaunināt savus nelegālos Windows 7 un 8.1 uz “pavisam legālu” Windows 10. Loģiski, jo milzīga tautas uzplūduma brīdī Microsoftam nebija laika kontrolēt. Toties tagad daudzi (bet ne visi!) pirātiņi saņēmuši brīdinājumu ar saiti uz veikalu un paskaidrojumu, cik labi jūtas tie, kas Windows nopirkuši legāli 🙂

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_9172832_f520_1.jpg[/img][img]https://notepad.lv/userpix/28_win10_skype_320x3200100597605medium_1.gif[/img]

    #319533
    Raivix
    Participant

    Esmu viens no laimīgajiem pirātiem. 😀

    #319534
    LooNeY
    Participant

    Ajajajaj… Es jau paredzēju, ka ”legālie” pirāti ilgi nedzīvos! Jau no paša sākuma dzirdot ka w10 būs ”free” upgrade (arī pirātiem) nosmējos un uzreiz teicu, ka jā atļaut atļaus upgreidot un papriecāties kadu laiku, bet tad izlaidīs kādu obligātu updeitu vai SP kur šiem legālajiem piratiem piegriezīs skābekli.

    Īstenībā gudri no M$ puses, viņi tagad vismaz zin pirātus, iepriekš viņi varēja tikai minēt kurš apmuļķojis validācijas sistēmu, bet tagad visi smuki, kā auni paši ietecējuši sētiņā upgreidojot un iedodot maikrofostam verificēt savu nelegālo licenci – licence blacklistota, vai nemazām nav DB(ir kādas zālītes) sistēma sev noflago ID un saliek visus pirāteļus smuki blakus – nerātneļu DB plauktiņā… 😉 Kad gribēs, tad visiem smuki piegriezīs skābekli visticamāk ar windows not genuine logiem un ar lielām reklāmām, ka var nopirkt ‘par īpašu cenu’ legālu w10 kopiju, vai dzīvot ar not genuine ūdenszīmēm un OS ierobežojumiem.

    ….vai protams meklēt ‘jaunas – windows 10 zālītes’ kas visu so padarīšanu apiet… 😀

    edit: Bet padomājot ar jauno w10 licenču sistēmu, reāli ja esi pirāts upgreidojies uz bezmaksas w10 tad tava sistēma ir noflagota, tad clean instalē cik gribi, būs noflagots windows tev katru reizi, kā pieslēgsies netam – viņš automātiski sinhronizē ar m$ mākoni un viss… vienīgais nomainot plati, tad ID nesakritīs vairs un varēsi mierīgi likt kādas ‘zālītes’ virsū…. Vai kkā nāksies bloķēt sazin cik savienojumu portus ar m$ mākoni.

    Gudri.. gudri m$ šoreiz izdomājuši cīņu ar pirātiem… vismaz beidzot no citu skatu punkta kko meiģina darīt 😀

    #319535
    Skilletin
    Participant

    Man tās logu pārkrāsošanas iespējas bija jau uzreiz pēc upgreida. Tiesa, es upgreidojos ne gluži tai pirmajā vilnī, bet salīdzinoši nesen.

    Un vel ievēroju kādu interesantu llietu saistībā ar updeitiem…pēc noklusējuma jau man stāv, ka updeitus viņš ņem ne tikai no ms serveriem, bet arī no citiem lietotājiem gan esošajā tīklā, gan vispār no interneta. Un kamēr šī opcija ir ieslēgta, tā darbojas abos virzienos, proti, arī no manis kāds var ņemt kādus no atjauninājumiem, kas man jau ir. cipa tāds kā torrentu variants dgd arī win updeitos. 😀

    #319536
    m_janis
    Participant

    Quote:

    kamēr šī opcija ir ieslēgta, tā darbojas abos virzienos,

    Nē nu tiešām Nobeļa prēmijas cienīgs atklājums :D! Ja reiz tiek izmantots p2p, tad kā tu domē – visi tev tikai dos, bet tu neko :D? Torrentos arī tikai ņem ?

    #319537
    Skilletin
    Participant

    Nē, par to ka jādod, ja ņem man nav nekāds atklājums, bet par šādu principa pielietošanu arī Win updeitos gan ir kas jauns priekš manis.

    Man jau būtībā tas īpaši nesatrauktu, bet par cik te visi ir pārņemti ar to, ka ms visko viskur sūta…

    #319538
    Andron MacBeton
    Participant

    Es labprāt tirgotu idiņiem sūdus smukā iepakojumā. Lai jau sarijās sūdu un nosprāgst.

    #319539
    Grosfaaters
    Participant

    Es ar gaidu, ka nu būs, bet, ja būs, tad iešu atpakaļ uz 8.1 😉

    #319540
    kasis1000
    Participant

    Cik dzirdēju, tad pēc 10240 build vairs nebūs ātrdarbības uzlabojumi.

    #319541
    Quagmire
    Participant

    Andri, tu i pidars.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā