Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Testi › Tests: Lielpogu telefoni veciem cilvēkiem – just5
Uz testu paņēmu divus just5CP09CP10
Bultiņu nozīme ir skaidra, bet parējām divām ir diezgan plašs pielietojums – pieņemt zvanu, noraidīt, izvēlēties vajadzīgo opciju, apstiprināt darbību, iziet, apskatīt zvanu žurnālu utt. Loģiski padomājot, tas ir labi, jo vecam cilvēkam nav jāpiepūla galva, lai atcerētos, kurš taustiņš ko dara – ja gribi zvanīt, zvani; ja gribi paņemt modinātāju – spied to pašu pogu; gribi ieslēgt modinātāju – spied to pašu pogu; gribi uzstādīt laiku – spied to pašu pogu; vajag apstiprināt izdarīto – spied to pašu pogu!
Arī izvēlnes poga ir likvidēta – funkcija uzticēta navigācijas augšējai bultiņai.
Lai gan izvēlnē neatradīsim daudz iespēju, tomēr aplūkosim, kas lācītim vēderā:
Protams ir arī savas nepilnības, tomēr par šādu cenu (Ls 40 – 50), telefoni ir vairāk nekā pietiekoši labi. Lai arī tie sākotnēji ir radīti cilvēkiem gados, tomēr nebrīnos, ka tos ir iecienījuši arī jaunāku paaudžu pārstāvji, jo it īpaši tādēļ, ka CP10 space tiek piedāvāts plašā krāsu gammā, tā ka ir no kā izvēlēties.
+ Pietiekoši skaļš zvana signāls
+ Nav jāuztraucas par uzlādi katru dienu
+ Iebūvēts lukturītis
+ Radio strādā bez austiņām
+ Lielas pogas un lieli cipari
+ Uz ekrāna labi saskatāms uzrakstītais
– Gadās aizmirst nobloķēt taustiņus
– CP09 nav vibrācijas
Š eidij, man patīk tavs stienis ka navigācija ar četrām pogām un nav mms 😀
Vienīgi besī slāvu alfabēts uz klavieres.
Patiesībā telefonu „50+†izgatavo Ķīnā kompānija „ZTE Corporationâ€, un šī modeļa īstais nosaukums ir ZTE S302, turklāt tas jau labu laiku iegādājams dažādos ārzemju interneta veikalos, piemēram,
Interesanti būtu uzzināt kurš tad no kura ir nospēris ideju..
Man ir taads melns CP09
Nu nez,nez sms lai izlasiitu 😀 jaamokas baigi
SOSCP09
Bet pie virsraksta gan varēja mazliet piedomāt, kā to solīdāk uzrakstīt; piemēram, telefons vecākiem
Bet tas nu tā – varbūt tieši caur Google meklējot, šāds virsraksts labāk atsauktos.
Interesanti būtu uzzināt kurš tad no kura ir nospēris ideju..
Mby vnk tika nopirkta iespēja izmantot platformu un viss 😕
Bloķēšana ar slēdzīti suks. Kabatā nejauši pavelkas un kirdiks.
ar tačskrīnu kabatā nevērīgi kaut kur uzgrūdīsies – ekrānam kirdikt 😀
Bloķēšana ar slēdzīti suks. Kabatā nejauši pavelkas un kirdiks.
ar tačskrīnu kabatā nevērīgi kaut kur uzgrūdīsies – ekrānam kirdikt 😀
tur man jāpiekrīt.. jau viens jānes uz servisu labot