Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Testi › Tests: Samsung NX100 – kamera no pagātnes
dizains
Godīgi sakot, tas pēc sava atveida man nedaudz atgādina Zenītu.
Dizains tik tiešām ir rūpīgi pārdomāts, jo ne tikai lielos vilcienos ir ielikts senais stils, bet pārdomāta ir katra detaļa. Patīkami pārsteidza skaņas efekti
Diemžēl stils prasa arī savus upurus, šoreiz tiek upurēta pati par sevi saprotama iespēja mūsdienu fotokamerās, tā ir integrētā zibspuldze
Un beidzot fotokameras dizaina apskatu, pieminēšu vēl mazu sīkumu – knipsēšanas pogai apkārt iestrādāta zilgana gaismiņa. Mazs sīkums, tomēr piešķir savu knifiņu uz citu kameru loka:
Tagad pievērsīsimies funkcionalitāteimaināmi objektīvi
Komplektā nāca līdzi objektīvsintelektuālā funkcija
Š ī intelektuālā podziņa objektīvam ļauj uzstādīt gan piemērotāko režīmu ainavām, portretiem, gan arī veikt ekspozīcijas gaišumu, baltās krāsas balansu, ISO izvēli un citas ikdienā vajadzīgus uzstādījumus.
Ar objekta palīdzību veicam arī tuvinājuma darbības (zoom) – vienkārši pagrozot objektīvu.
Toties tuvinājumu jau uzņemtajām bildēm mēs veicam ar speciālu slēdzi, pareizāk sakot, tas ir vel viens ritentiņš (diez gan labi iederas retro kontekstā).
Pie funkcionalitātes arī nevar nepieminēt, ka aparāta aizmuguri rotā 3 collu AMOLED ekrāns
Ar NX100 kameru mēs varēsim uzņemt attēlus diezgan dažādos apstākļos, jo tā ISO
Kā arī par megapikseļiem
Pirms izsaku vēl secinājumus, piedāvāju dažus foto uzņēmumus no šīs pašas fotokameras:
Nesamazināti attēli ir pieejami šeit: failiem.lv
Secinājums:
Kamera ir diezgan funkcionāla un apveltīta ar savu dizaina piesitienu, tomēr cena nav no lētajām – uz doto brīdi Latvijas interneta tirgū tā maksā virs Ls 300. Ja dizainam netiek pievērsta uzmanība, tad par šo naudu var izvērtēt daudzus citus piedāvājumus. Bet ja kamera tiek uztverts kā aksesuārs, tad neliks vilties ne ar stilu, ne ar funkcionalitāti.
Ja man iedotu tādu notestēt, ar āmura palīdzību tas atgādinātu da jebkuru fotoaparātu, ir īpaši Smena. 😀
Pievieno, lūdzu, linkus uz pilnizmēra attēliem; pēc šitām mazbildītēm it neko nevar spriest. Man pat ļoti interesē trokšņu līmenis pie ISO=6400.
Man pat ļoti interesē trokšņu līmenis pie ISO=6400.
pēc rādītājiem ļoti švaks, samsung jau nekad neko nav izdevies radīt izcilu kvalitātes ziņā, vienīgi dizaina ziņā ir ok, bet tā jau ir katra paša gaumes lieta
Pritons
Pēc manām domām pliks funkciju pārstāts un apraksta tulkojums no oficiālās literatūras nav apskats, to var iegūt tāpat internetā: NX100 – samsung.com
—
samurajs
Preses relīzes