Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Testi › Tests: Samsung P480 Notebook
Š ī portatīvā datora dizainsizturīgu korpusu
Varbūt par dizainu izteicos mazliet negatīvi, toties par tā veiktspējuIntel Core i3operatīvo atmiņuDDR3GeForce GT 330MHD
Baudīt filmas vai mūziku netraucēs arī skaņas aprīkojums
Patīk, ka ekrāna
Pozitīvi izsakos arī par taustiņiem
Datoram ir 3 USBpieslēgvietas
Toties viens ir ar “eSata
Kā otru mīnusu varētu piezīmēt savu “jājamzirdziņu†– klaviatūras apgaismojums. Tāda, protams, šeit nav, kas apgrūtina darbu nepietiekamos gaismas apstākļos.
Praktiski šie abi mīnusi arī ir vienīgie, kuri iekrita acīs.
Mans kolēģis “TrakaisKursis
Atbilstoši ar PerformanceTest veiktspējas mērījumiem, Intel Core i3 M 370 @ 2.40GHz procesors ir ierindots starp augstākās klases procesoriem, jaudas ziņā tuvs tādiem četrkodolu procesoriem kā Quad-Core AMD Opteron 1354 un AMD Phenom II X4 B15e, kas ir vēl viens kompliments Intel procesoru inženieriem.
Lai arī procesorā integrētais grafiskais kodols Intel GMA HD ne visai pārliecinoši spēj “apstrādāt†sarežģītāku 3D grafiku, visādā citādā ziņā tas ir uzdevuma augstumos. Augstais FPS ātrums vidējās klases grafikas apstrādē ļauj droši apgalvot, ka HD filmas “ies†bez aizķeršanās un ka resursu prasīguma ziņā pieticīgākas par Call of Duty: Modern Warfare 2 spēles ar varēs uzspēlēt.
Plusi / Mīnusi:
+ Diezgan ņiprs savā ātrdarbībā
+ Tiek galā ar HD video
+ 14 collas ekrāns ( 1366 x 768 px; 16:9)
+ Pietiekoši skaļš un savām iespējām pieņemam skaņas kvalitāte
+ Taustiņu izkārtojums
+ eSATA atbalsts
+ Multi-touch
– 2 USB ir aizmugurē, kuri ir diezgan neērti lietošanai
– Nav klaviatūras apgaismojums
Sīkākā datora specifikācija ir pieejama šeit: samsung.com – P480 Notebook
Ja kāds vēlas iegādāties šo Samsung P480 piezīmjdatoru, tad to var iegādāties arī šeit: dateks.lv – P480
Mama ragji menja obratno O_o
Visādi citādi ķapļaps tā neko. Biju ievērojis, ka vienu laiku Zamzungiem fn poga ar ctrl bija samainīta vietām un vismaz man pamatīgi traucēja, bet nu, šķiet, ir labojušies. 🙂
Apskatā minēta GT 330M, bet Samsung lapā un Dateksa saitē tirgo ar Intel HD Graphics – nepalasot specifikāciju, raksta iespaidā var arī “iepirkties.”
Visādi citādi ķapļaps tā neko. Biju ievērojis, ka vienu laiku Zamzungiem fn poga ar ctrl bija samainīta vietām un vismaz man pamatīgi traucēja, bet nu, šķiet, ir labojušies. 🙂
Es jau no paša sākuma sapratu, ka GT 330M tur nav. Austrumeiropai tik dārgu (ar Nvidia kartīti) nav vērts piedāvāt. Tie, kas gribēs, paši pasūtīs internetos.
Preses relīzes