The biggest lie in all of software

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic The biggest lie in all of software

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    jurgenz
    Participant

Attiecas arī uz notepad:

[img]https://i.imgur.com/UwMjSNg.png[/img]

neatceros, kad pēdējo reizi atverot notepad.lv esmu bijis ielogojies.

src

Andron MacBeton
    Participant

Ļur ļur ķur, ļer ļer ļer

Trapazingo BWUE!

cesedy
    Participant

Stulbs?

Andron MacBeton
    Participant

WUUUUAAAAUUUUUAAAAUUUUUbzzzzzz, pļerkc!

Kā, vai tad te nav tukšpļūšu forums? Vai vismaz tukšpļūtīšanas tēma…

ExDec
    Participant

Tēmas autoram ir zināma taisnība. Pašlaik tā lieta strādā daļēji, jo tiklīdz ielogojies savā kontā no cita PC, tā no iepriekšējā tevi izmet. Tā kā es pats te pa diviem darbojos, tad regulāri jālogojas iekšā no jauna. Tā kā sava taisnība tam visam ir.

ExDec
    Participant

Ej pasēdi uz ugunskura, varbūt tā pļura, kas tev galvā, sacietēs un pārvērtīsies par smadzenēm.

samurajs
    Participant

Sorry biedri, baidos neko nevarēšu palīdzēt 🙂 Notepadā ir daudz daudz blusu kā jebkurā bezpeļņas jeb amatieru projektā. Un šī vēl nav resnākā blusa. Ja Amūrikas onkulis varētu zolīdi nosponsorēt šo projektu, mēs noalgotu prof. web koderus, kas paceltu visu no nulles. Bet tagad ko Fokša kaķis trijos naktī sakodējis, 100 Austrumu gudrie neatkodīs 😀

ExDec
    Participant

Cik nu vispār pašam sanācis pabakstīt dažāda veida login sistēmas, tad principā šitais varētu būt risināms ar lokālo “cepumiņu”, kurā tad arī ierakstās, ja atķeksēta tā lieta, login info, kuru katru reizi ienākot arī nolasa un tādējādi neizmet. Pašlaik tīri varētu balstīties uz IP kaut kādā mērā.

Bet nu es varu arī aizšaut garām, jo ne es zinu, kas īsti šitam visam ir apakšā, ne es zinu ko Foksis tur sadarījis. 😀

m_janis
    Participant

Es gan uzskatu, ka ielogošanās saglabāšana ir totāls stulbums un der tikai tīņu auditorijai. Nu kurš cilvēks ar kaut cik veselo saprātu, vēlas, lai jebkurš pienācējs, bez problēmām varētu izmantot viņa profilu, kaut vai tepat Notepadā, par e-pastu u.c. nopietnākām vietnēm pat nerunājot. Izņēmums varētu būt pilnīgs vietuļnieks, bez bērniem, draugiem kuri nāk ciemos un pilnīgi zagļudrošā bunkurā.

grisha
    Participant

Nez, man nav katreiz jaalogojas. Un esmu laikam tiinis, jo ielogoshanaas info man ir saglabaata. Taa kaa neviens manu kompi nevar aiztikt, tad juutos sameeraa droshi, kaut gan shinii laikaa viss ir iespeejams. Arii lietoju Linux, Agraak droshiibas peec, tagad jau pieradums, nav jaamokaas ar gljukojosho windows.

Y
    Participant

Pie mana kompja neviens nenāk, izņēmu kārtā otrs lietotājs un ierobežota pieeja cietajiem diskiem. m_janis, paranoja tevi nedzen izmisumā?

MeistarsUnVergs
    Participant

Mans kompis aizsargāts ar full disk encryption, atstājot viņu lai ietu atliet arī tiek nospiests Win+L un neviens cits viņu nelieto un nelietos, ne ar ne bez manas ziņas. Tā ka katru reizi lai nav jālogojas iekšā ir ļoti noderīgi, pat ja logins tiek saglabāts Firefox paroļu saglabātājā. Aiztaupās viens lieks klikšķis.

Un pat ja kāds pārņems manu lietotāja profilu šeit, tik un tā viņš nespēs sarakstīt lielākas muļķības par tām, ko es spēju uzrakstīt!

ExDec
    Participant

Izņemot tad, ja tavu datoru pārņem betons. 😀

Crow
    Participant

Bļāviens. Tu tikko izplēsi caurumu telpas-ironijas nepārtrauktībā un piedevām vēl izleci caur to atmuguriski.

shadow118
    Participant

Ja arī kāds piesēžas pie mana kompja, tad notepad jau nu toč nebūs tā lapa, ko apmeklēs 😀

Aldis
    Participant

Jurgenz, kkas ta tev nav pareizi salikts, vai nu tu tīri laukā nepārtraukti cepumus, piem. ar ccleaner, vai ko citu. Man uz firefox, vismaz 2 PC šis aktivizēts, un viss notiek – atcerās. 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā