Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › Thunderbird LV ?
Nu, kur ir ? – latviešu valodiņas patrioti, raudātāji ? Lietuviski un igauniski ir, bet latviski nav ?
Īdēt par grūto dzīvi un iztulkot progammu jau nav viens un tas pats ? Vai ne ?
Neesmu datoriķis un nekad nebūšu.
Tomēr īpaši priecē tie, kas ir un sūdzas par dzimtās valodas diskrimināciju, bet nemaz neuztraucas, ka latviskotu programmu gandrīz nemaz nav .
Priekš kam vajag ? A, priekš kam vajag latviešu grāmatas, filmas, TV, radio u.t..t. ? Leišiem, igauņiem un gandrīz visai neangliskajai Eiropai vajag, bet mums – nē ?
Īdēt par grūto dzīvi un iztulkot progammu jau nav viens un tas pats ? Vai ne ?
Tieši tā. Ideāls piemērs tam esi tu, jazzer 😀
Tā, kā Pērkonputns būs noklusētā e-pasta programma iekš ubuntu, tad to visticamākais latviešu lokalizācijas komanda arī drīzumā iztulkos, jo jamie seko, lai noklusētās programmas būtu latviski.
Tev laikam grūti ar uztveri. Jau paskaidroju, ka neesmu datoriķis.Programmas netulkoju un to nekad nedarīšu. Ja mācētu – iztulkotu vismaz vienu, par kaunu profesionāļiem.
Tā arī nekad neesmu saņēmis nevienu sakarīgu paskaidrojumu – kapēc igauņi un leiši softu var iztulkot savā valodā, bet
lepnie un apbižotie latvieši – nevar ?
Nav jau runa par mani, vai Tevi. Gan jau english zinām, cik vajag. 🙂
Vienalga gribas zināt atbildi uz šo noslēpumaino jautājumu – kapēc datoriķi tā ienīst savu tautu un netulko programmas tiem, kas neprot angļu valodu ? Kapēc jūs, mūdži tādi, tā ienīstat savus vecākus un to tautas daļu, kas prot tikai savu dzimto valodu ?
P.S. Cik esmu saskāries ar programmu tulkošanu, tad nevienai nav bijušas vajadzīgas programmētāja iemaņas, lai to izdarītu un, domāju, ka pērkoņputns nav izņēmums. Iztulkot var jebkurš, ja ir laika un pietiek smadzeņu tā vietā, lai skrietu pa portāliem un bļaustītos kādi visi ir dauņi…
jazzer
Kāpēc tad nevajag tulkotās programmas, noteikti vajag! Domā BSODÐ´Ð»Ñ Ð³Ð°Ð»Ð¾Ñ‡ÐºÐ¸
P.S. Arī man bieži ir problēmas ar 100% saprasšanu, bet es cenšos, izmantoju visus iespējamos online tulkotājus, forumus, skairojumus utt.
nevienam
Es arī neteicu ka tulkot nevajag .
Džeks mēģina forumā izprovicēt cilvēkus kuriem nav vienalga kādā valodā runā Latvija , KAUNIES KLAUN!!!!
Preses relīzes