Tiek slēgts ISOHUNT bittorent meklētājs

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Tiek slēgts ISOHUNT bittorent meklētājs

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Populārākais bittorent meklētājs Isohunt.com tiks slēgts nedēļas laikā – tā paredzēts mierizlīgumā ar ASV Kinokompāniju apvienību (MPAA). Tāpat slēgs vēl trīs lapas, kuras redirektē uz Isohunt: Podtropolis, TorrentBox un Edtk-it.com. Kā ziņo Forbes, 5. novembrī šo web-lapu īpašniekam Gerijam Fangam (Gary Fung) būtu jāstājas tiesas priekšā, kur no viņa pieprasa 600 miljonus USD.

Piekāpjoties mediju magnātiem, Fangam draud civilprasība par piecreiz mazāku summu – “tikai” 110 miljoniem USD. Ķīviņš ar kinoproducentiem ilgst kopš 2006. gada, bet visu laiku bija izdevies maskēties “zem Googles principa” atbilstoši DMCA likumam, kas atbrīvo no atbildības interneta resursus, kuros pirātisko saturu ievieto lietotāji. Tomēr šā gada martā tiesnesis atteicās piekrist, jo Isohunt aktīvi propagandē pirātismu, un lietotāji tiek tikpat aktīvi stimulēti izvietot torentus ar nelegāliem failiem.

Gerijs Fangs savā lapā raksta atvadvārdus: “Skumji pamest paša radīto. Bet es labi cīnījos, pabeidzu sacīkstes, un paliku nesalauzts. ISOHUNT pastāvēja desmitarpus gadus – tas ir ilgs ceļojums pēc jebkurām biznesa mērauklām vai vesela mūžība pēc mūsdienu interneta jaunfirmu mērauklām.”

[img]https://notepad.lv/userpix/28_isoh_1.jpg[/img]

Nelabojams
    Participant

Skumji. Ja kaukādu specifisku mūziku nevarēja nekur atrast, tad isohuntā gandrīz droši. Tiesa, šams pēdējā laikā bija piebāzts ar grūti atšujamiem popupiem un visādu drazu, kas uzmācīgi prasījās instalēties un stipri bojāja agrāk tik labo iespaidu. Video sekcija arī bij līdz riebumam pārbāzta ar pr0n’u; ja gribēji vnk pameklēt kauko interesantu, nevis noteiktas lietas atrast, bija apgrūtinoši. Izmantoju vēl pēdējo iespēju un savelku dažu labu raritāti.

LooNeY
    Participant

Vel jau viņš iet… tā kā kamēr vēl var atraujam vēnas vaļā un maucam…… 😀

Creep
    Participant

Un tagad tas jautājums, ko kāds tāpat noteikti, ka būtu pajautājis: vai kādam ir zināma kāda laba alternatīva?

akms47
    Participant

Labi, ka pārstāju viņu lietot. Piekrītu Nelabojams, tās virūsainās lapas mani nokaitināja.

LooNeY: es pārgāju uz HAL. Nav perfekts, bet man patīk.

Protams, pilns ar feikiem linkiem, ja meklē ko jaunu, bet pagaidām, visu ko emu meklējis – atradu.

Kinītim iesaku Zona (var skatīties/novilkt), bet to lietoju reti, apnika piesārņot cietni.

Paldies dievam un uzņēmīgiem cilvēkiem, nets pilns ar onlaina filmu bibliotēkām.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?