Tiem, kas mīl telefonsarunas: Nokia 105 (15 EUR) un Nokia 301

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Tiem, kas mīl telefonsarunas: Nokia 105 (15 EUR) un Nokia 301

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Nokia konsekventi seko solījumam samazināt savu tālruņu cenas. Tie, kam tālrunis nepieciešams “tikai pazvanīt”, un it sevišķi darba izbraukumos – novērtēs tikai 15 eiro vērto Nokia 105. Kā darba tālrunis tas īpaši izdevīgs vēl tāpēc, ka pastiprināti aizsargāts pret ūdeni un putekļiem. Nokia 105 ir tikai bāzes funkcijas, FM radio, un tas var kalpot par lukturīti. Baterija nodrošina līdz 35 dienām stand-by režīmā.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokia105_11_1.jpg[/img]

Nokia 305 Dual SIM arī nav dārgs (65 EUR), bet atšķiras ar eleganci. Š ī modeļa mērķauditorija ir cilvēki, kam daudz jārunā pa tālruni, bet nepieciešams arī izlasīt jaunumus internetā un skatīt tiešsaistes video. Kā apgalvo Nokia, 305. modelis esot kompānijas lētākais tālrunis ar video straumēšanas atbalstu.

Tālrunim ir 2,4″ displejs, 3,2 MPix kamera, 2 SIM karšu sloti, Nokia Xpress Browser un 3,5G tīklu atbalsts.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nokia301dualsim_465_1.jpg[/img]

BERILS
    Participant

sexjē.mc mc.

Dibens Kāpurķēde
    Participant

pAzvanīt = zvanīt ar zvanu

pIEzvanīt = zvanīt kādam, izmantot telefonu u.t.t.

RicoPico
    Participant

Baterija nodrošina līdz 35 dienām stand-by režīmā

Ideāls aparāts zombiju apokalipses gaidās. Rāpjoties Everestā. Dodoties uz pagrabu meklēt pērno zapti (Lukturītis, jopcik!!). Badastreikojot ieķēdēts Mildas pakājē…. Iesaiņojiet divus!!!

Brutto
    Participant

Tieši tā! Sen jau gribējās visiem tiem “pazvanītājiem” šito pateikt!

Vai tad dziesmiņas vārdus neatceramies vairs: “piezvani man, ja tev skumji ir piezvani man..” ?!

Aldis
    Participant

Es atkal nesaprotu, kā līdz kaut kam tādam var aizdomāties, ka pazvanīt ir ar zvanu, un piezvanīt ir ar telefonu.. 😀 Tad vēl ko izdomāsiet ja kāds pateiks, “uzzvani man” vai “iezvana pieeja”. 😀

Evers
    Participant

es nekad nepiezvanu ne arī pazvanu, es uzzvanu. 😀

Crow
    Participant

Ja vispār izdodas dazvanīt…

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?