Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › tiem kuri cieÅ¡ no p0rn atkarÄ«bas
Labs topiks, viens atnāca un uzrakstīja visai sakarīgu viedokli, bet dievišķais ādminis uzkrāmēja šim banu.
anyway, foršs video tieši par šo lapeli:
(te arī viens vecāks:
That was me.
Bet, kā es vēlāk uzzināju, tad tas ir feiks. It kā. Tā māca vikipēdija.
Ja vien tu nemirsti 30 gadu vecumā ar 10 bērniem.
es šogad biju pasācis piestaigāt uz baznīcu, klausījos Bībeles stundas, bet pēc pāris mēnešiem pametu. Interesanti, bet vēl aizvien vairāk sapratu, ka man tas ir nepieņemami, daudzkas liekas absurdi, atgriezos pie saviem iepriekšējiem uzskatiem, kuri daļēji saskan ar austrumu filosofijām. Mācītāju nevar vainot, jo tas bija sakarīgs – jauns un moderns. (Bet tāpat, neskatoties uz to, mēģināja iestāstīt, ka fosilijas, kas liecinātu par to, ka cilvēks ir attīstījies no dažādām aizvēstures alu cilvēku pakāpēm, vispār neesot atrastas.) 😀
Dievs jau varbūt neradīja cilvēku, bet tas varēja radīt dzīvību. Cilvēks, lepns būdams, uzskatīja, ka tikai viņš ir dzīvs.
Bēt da nu i nafig mums uztraukties, par to, kas mūs ir radījis un kāpēc mēs te esam, ja beigās tā pat visi mirstam ?
ko tu konkrētajā gadījumā biji domājis ar vārdu “dievs”?
Ideja tāda, ka dievs radīja dzīvību, pārējais viss noticis pēc tam.
Kaut gan man tā pat tas viss šķiet viss viens liels mēslu krājums.
vienu gan es nesaprotu: ja dievs radīja dzīvību – no kā sastāv pats dievs? vai kaut kas nedzīvs radīja dzīvību no tukša gaisa?
Preses relīzes