Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › tiesiibu atguushana
tagad kad gribu atjaunot tiesiibas man ir pa jaunu jaaiet autoskolaa un jamaksaa teorijas maciba, brauksanas stundas utt?? Vai arii varu aarpus autskolas pa taisno iet uz csdd nokaartot medicinas uzzinu, teoretiisko un brauksanas eksameenu?
ja otrais variants tad man viss izmaksaa krietni leetak nekaa pa jaunu jaiet autoskolaa
pirmstermina mediciniska uzzina 57 eiro
teorijas eksamens 12,63 eiro
brauksanas 38,52 eiro
tiesibu papira izsniegsana-22,05 eiro
taatad ja tikai caur csdd tad viss chakars man izmaksaas 130 eiro
skatijos csdd majaslapa tur ar tikai rakstiits ka jaiziet mediciniska un japarliek visi eksameni…
bet taa ari nesaprotu… man tas viss ir jakarto caur autoskolu vai es to varu dariit individuali pa taisno?
bet taa ari nesaprotu… man tas viss ir jakarto caur autoskolu vai es to varu dariit individuali pa taisno?
Pats fakts, ka tu to jautā šeit ir pierādījums, ka pie tiesībām tiec pāragri – vajadzētu atņemt vēl vismaz uz diviem gadiem.
kaa nevajag, kas tad tas par veci bez tiesiibam un auto
kas tad tas par veci bez tiesiibam un auto
3,14zdā mī#ējs.
Un rēķinies, ka tevi tur pastiprināti trāzīs par visiem sīkumiem. Labāk staigā ar kājām.
jaklausaas pa jaunu teorijas kurss?
tiesiibas man bija jau no 1996.gada kad man bij 18… tad bij pa svietzmaizi… tagad viss pajaunu un taas dargas izmaskas jopcik popcik
blee… ta man pa jaunu jabraauc tas minimaalas 20h?
Aha un vēlams skaidrā… visas 20h.
P.S. iesaku tiesības kārtot ārzemēs. Latvijas menti nevarēs tik viegli atņemt dēļ alimentu nemaksāšanas vai citām huiņām.
Vismaz te nesen bij beztabū sižets ka letiņš kurš piedeklarējies U.K jo tur dzīvo un strādā. atbraucis uz latviju brīvdienās un domājis tiesības pie viena atjaunot jo gājis uz beigām, bet te CSDD saka skuju jo tiesības var dabūt tikai tanī valstī, kur esi deklarējies.
Ķipa lai ‘nešmauktos’ ar klasēm un nebūtu tiesību ‘tūrisms’ jo tomēr katrā valstī ir drusk savādāki tie noteikumi un likumi uz klašu saņemšanu.
Preses relīzes