Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Tiesraide no Doma laukuma!
ATLAIST SAIMU… ATLAIST SAIMU !
Pats ari ibju Doma laukumā ! Cerams ka uzrikos veell tadu pasakumu , un zatlers nenobisies un neaizbrauks uz Strazdbūru !
Esmu par latviesiem . Ieism lidz galam. Ar sadu Saemu Latvija krit tikai kauna. Man ir doma sis dienas notikumu video ielikt Youtube lai visi redz kas notiek Latvija. Cik talu var iet ja saema nokaitina tautu.
varonis
Nokaitinātie arī varētu sākt uzstāt darba devējam, lai nemaksā tam algu aploksnēs, novērtēs savu darbu attiecīgam atalgojumam.
Zinu un saprotu, ka nejau tikai iedzīvotāji radīja šādu haosu, bet tomēr jāsaprot arī tas, ka tikai palīdzēja tam attīstīties.
Labi, beidzu spamot un smadzeņot! 😀
Ja tas pulis gaztos vinjiem virsu visiem ( policistiem) tad beigas IR.
Nākamreiz jau būs sarūpēti Molotova kokteiļi olu vietā un policijas nebūs vispār (jo Pingvīns pusi būs atlaidis un otrai pusei algas apcirpis) :duno:
Pāri Amerikai lido krīze un nosaka, nu redz cik es te jauki pastrādāju, tad lido pāri Eiropai,jā arī te tā neko pastrādāju,lido pāri Latvijai. Vo bļin kurš jau te pirms manis paspēja???
Manuprāt, tauta ir pārskaitusies un ceru, ka šis grautiņš, kurš atspoguļojas ne tikai LV, bet arī citos medijus. kas var “celt” LV reputāciju – kaut kam liks arī aizdomāties par esošo situāciju….
Man jau daudziem pazīstamiem ir apcirptas algas, atlaisti no darba – pa sētnieku iet arī neiesi, jo pus Latviju sētnieka vakancei arī nevajag, nemaz nerunājot par ģimenes uzturēšanu…
Cilvēkiem apcērp algas, atlaiž no darba, bet cenas tik paceļ…
Sapratu, ka vakar bija nolasījušies ap 10000 protestantu, skaitlis nav nemaz tik mazs, bet ja šādi viss turpināsies, tad nebrīnos, ka nākamais protesta akts būs daudz, daudz lielāks un grandiozāks…un līdzi būs ne tikai Molotova kokteiļi…
No vēsa prāta sēžot mīkstā dīvānā un baudot kokteili, protams, var teikt – stulba un nepārdomāta rīcība! Bet domāju, ka daudziem no protestantiem (un tiem, kas nepiedalījās) uz gudrajiem slēdzieniem ir p*jāt! Tāpēc negrasos nosodīt izmisušu cilvēku (un noteikti, ka tādi tur arī bija) mēģinājumus pievērst problēmai kādu uzmanību.
Preses relīzes