Tikla karte

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    hORIZONTS
    Participant

Sveiki man zibens laika nodega iebuvejama tikla karte , es vinu apmainiju uz TF-3239DL tikla karti ko nopirku 636 veikala . ar veco tikla karti man nets gaja ka pa sviestu vienkarsi ideali lidz 100 mbps izspieda visu ko vareja ja jautasiet kads man internets man ir optiskais [ pronets]

Tatad es nopirku to TF-3239DL [ tikla karti ] ieliku PCI-e/agp slota karti pieskruveju utt . ieinstaleju driveri prieks sava windowsa

un tagad man ir sekojos paversiens – https://www.pingtest.net/result/42706632.png

Nets nereali lago , ja filma vilkas pa 5 minutem tad tagad velkas pa 5 stundam utt .

iesakiet ludzu kko . kkas jamaina settingos vai vienkarsi japerk cita tikla karte un ja ja tad iesakiet kura tikla karte butu labaka un kur vinu varetu nopirkt !

Andron MacBeton
    Participant

Jā jā, atdod šito “brāķēto” man un pērc jaunu.

PRONETAM PIEZVANI!!!!!! bļ…

samurajs
    Participant

Hm. Kapēc to karteli dzini iekšā PCI-e/agp slotā, ja viņai jābūt parastajā PCI slotā? 😀 Neesi kādu līku draiveri uzmetis? TF-3239DL uz WinXP vispār pat neko nevajag, tā darbojas ar Windows bāzes draiveri – iespraud un lieto.

Pārbaudi Ethernet kontrollera iestatījumos, vai Speed/Duplex settings tev stāv uz Auto-Negotiation. Varbūt tev ir kkāds neriktīgs režīms uzlicies?

karlis
    Participant

Manliekas blīve starp krēslu un klaviatūru sasprēgājusi, jāmaina draiveri 🙂

atlans
    Participant

vairāk viss atkarīgs no devējiem nevis savienojuma.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā