Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Tīrs dators
P.S. Nez vai sagaidīsiet… Esmu slinks un neredzu no tā BAIGO jēgu, kamēr dators nav pārvērties par radiatoru… 😀
Jūs pagaidiet kad atvēršu un nofotogrāfēšu savu… 😀
P.S. Nez vai sagaidīsiet… Esmu slinks un neredzu no tā BAIGO jēgu, kamēr dators nav pārvērties par radiatoru… 😀
Lai, pateicoties putekļiem , kautkas saietu uz īso un noceptos, nav pat jāsagaida kamēr PC pārvērtīsies par radiatoru – kā zināms, arī putekļi vada strāvu
Atveda man te tādu datoru uz remontiņu un es vnk nevarēju atturēties un neielikt to apskatei 😀
šis nu tiešām kaut cik normāls, pameklēšu bildītes kur tiešām ir putekļu zeme
kaads no jums jau drosji vien ir arii redzeejis saluutu barosjanas blokaa? baigi skaistais skats vispaar – puteklju villas pills baroklis, nospraksj tik kkas uz iiso un saak ar smuku liesmu degt :>
Un kādu vēl īso, no karstuma nodeg kāda diode/tranzistors vai uzsprāgst kāds elektrolītiskais kondensators.
p.s. vispaar datorservisos vajadzeetu sterilu telpu ar baltaam sienaam un griidaam, kuraa jau no pasja saakuma tiek iestiepta katra kaste uz attaarposjanu. jebal, ja prusaku bataljons panesaas pa visu servisu, tad ir dirsaa.
Un kā vēl prusakiem patīk siltums!
man gan liekas ka viņiem patīk tieši elektronika, elektromagnētiskais lauks, trafu dūkoņa
Preses relīzes