Top 10 labākās 2011. gada spēles!

Sākumlapa Forumi Datorspēles PC un Konsoļu spēles Top 10 labākās 2011. gada spēles!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Wuu
    Participant

Nu ja kādam uzdzen intrigu, tad piedāvāju noskatīties pēc UOC.LV lietotāju domām, top 10 labākās 2011. gada spēles! Links

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q1dyWVG49Iw[/youtube]

Afrohead
    Participant

Nu, “Deus ex: Human revolution” arī tā kā vajadzētu pieskaitīt, ne? 🙂

Foxsk8
    Participant

Vispārībā būtu jauki, ja kāds varētu veikt 10 gades, 15 gades top 10 spēļu apkopojumu. Ja ņemtu šādā laika griezumā, vienozīmīgi top1 būtu – Starcraft: Broodwar.

pelmenis08
    Participant

dažādi uzskati par spēlēm… ir labas un arī ir netik labas pēc paša domām! tākā nēmu magic speļu cienītajs un esmu 1 perosnas shooteru cienītājs piekritīši par mw3 diemžēļ BF3 nevaru uzspēlēt un pārliecināties par spēles labumu, jo dators vairs nevelkt tādus atribūtus..

intrudery
    Participant

kur tad dungeon defenders? 😀 neviens nespēlē? xD

Willis
    Participant

Kura ir interesantāka, labāk vizuāli uztaisīta, kuru interesantāk spēlēt, Call of Duty®: Modern Warfare 3 vai Battlefield 3 ?

Man labāk patīk Call of Duty®: Modern Warfare® 3, cilvēkiem vismaz vairāk vai mazāk cilvēciskas sejas .

APOC
    Participant

Syndicate nav neviens mēģinājis. Ir vērts?

Wuu
    Participant

BF3 ir uz nākošas paaudzes dziņa, par sejām vispār nevar iet runa’.

Willis
    Participant

Kāpēc tik īsa atbilde ? 🙁 Un uz jautājuma pirmo daļu tu nemaz neatbildēji …

Evers
    Participant

Neesmu spēlējis multiplayer ne BF3 ne MW3. Taču arī kampaņa BF3 man patika labāk. MW ir tāds vairāk rembonisks. Par grafiku protams nav varianti, ja MW3 man gāja “maxed out” un grafika tāpat izskatījās dikti novecojusi, tad BF3 pat uz zemiem iestatījumiem lika ieplest acis.

MyNegation
    Participant

Neesmu nekāds lielais geimeris, no topa neko neesmu spēlējis, beeet nu Dead Space 2 gan bija zvērīgs turpinājums pirmajai daļai..

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā