Toshiba Satellite A300 – labs aparāts.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Toshiba Satellite A300 – labs aparāts.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Andron MacBeton
    Participant

Ienācās Toshiba Satellite A300 (PSAG8E-00W00TEN), pēc gravitācijas pārbaudes.

Izjaucu, skatos nolidojis viens SMD rezistors no barošanas ķēdes. Piespiežu ar pirkstu – ieslēdzas. Pielodēju, strādā normāli. Nekas cits izskatās nav cietis.

Secinam ka Toshibas tomēr ir (vismaz bija) labi kompji, kā arī novērsts liekais imports uz kādiem 200Ls 🙂

root
    Participant

Un ko tagad, taisīsi topiku par katru no misenes izvilkto lamatu, kuru salabot var katrs caurkritis RTU studentelis? Mēģini pierādīt kompetenci? Necenties, nesanāk.

Nettwerk
    Participant

Toshiba un labs, man tiešām šie divi jēdzieni nesaderas kopā. Kad tas notiksies tad es būšu kosmonauts un dzīvošu uz marsa.

ruukjis
    Participant

Tāda sajūta, ka tieši no turienes esi novēlies. Toshiba, kvalitātes ziņā, ir soli priekšā tam pašam Lenovo. Ja vēl T, W un X sērija no Lenovo puses ir puslīdz līmenī, jo vēl jūtama IBM smaka, tad visa pārējā produkcija ir pilnīga miskaste.

samurajs
    Participant

Ja var atlidot SMD rezistors, kas sver ne vairāk kā 0.1 g plus vēl ir pielīmēts, tad lodēšanas kvalitāte tiešām pīīīīi… Nebrīnītos, ja kāda smagāka detaļa atlūztu, bet šitais…

Sid
    Participant

Man kā reiz ir konkrētais modelis. Minētais gadījums varbūt par kvalitāti ar neleicina, bet, ja brutāli zemē nemet, tad man jau 3-o vai 4-o gadu strādā bez problēmām. 😉

Andron MacBeton
    Participant

Tika ievērots ka gādīgie saimnieki arī USB portus saplēsuši visus. Vot prātoju, cik vienkārši diez tos būs pārlodēt 🙂

Pats pa sevi jau modelis nau nekāds šedevrs, divkodolu procis ar intel video, laikam domāts superexcelzubrim. Bik besī ka 2. HDD štekeris nav ielodēts, lai gan celiņi un viss viss ir.

Nu tas rezistors bik līki bij uzsēdināts, to varēja redzēt pēc plankumiem, bet nu iet tas aparāts. Un plastmasas korpusam nau ne skrambiņas, lai gan ticis mētāts. Ja tā apietos ar Emachines 729 tad viņš jau sen būtu sadalijies sastāvdaļās.

usins
    Participant

Ja esi pamanījis, eksistē tādi ISO standarti. MIL-STD standarti utt. Un tad papēti, kādīem standartiem būvēta iekārta un tad saki, izturīga vai nē. Citi aparāti paredzēti uz galda turēt, citi nēsāšanai un kritieniem no 10cm utt. Pērkot var painteresēties kādi sertifikāti ir ražotājam un kādi ir iekārtai, un tad jau arī zinās, ko var un nevar darīt ar tehniku. Bet vidusmēra LV pircējs ienāk bodē un prasa ātrāko, krutāko bet zem 300 vai pat 250ls. Tādā cenu kategorijā ielien Acer, Emachines, PackardBell…. bet nu korpuss un izturība nav tā labākā par spīti tam, ka iekšā pukst i-3 ar 4 vai pat 6 GB RAM.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā