Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Toshiba TG01 – jauns iPhone konkurents
Toshiba TG01
Bet pats galvenais jaunajā smartfonā ir šādās ierīcēs vēl neredzētais Qualcomm Snapdragon QSD2850 procesors ar 1 GHz taktsfrekvenci. HTC Touch HD procesors var “lepoties” tikai ar 528 MHz.
Ko spēj telefons ar šādu CPU? Diezgan daudz: bez Windows Mobile 6.1 “dzenāšanas” iespaidīgā ātrumā iespējams dekodēt 720p HD video, apstrādāt 3D-grafiku ar ātrumu 22 M polygon/s, var izvadīt video XGA formātā ( 1024×768), var “apkalpot” 12 MPix kameru moduļus, un, protams, skatīties mobilo TV.
Grafiskais interfeiss paredzēts darbam ar vienu roku. Atbildēt uz zvanu un beigt to var vienkārši pakratot telefonu. Ērtai web-lapu navigācijai kalpo virtual touchpad
Ierīces ražos 2 krāsās: melnā un baltā. Veikalos gaidām vasarā.
[youtube]
Atbildēt uz zvanu un beigt to var vienkārši pakratot telefonu
Un ja nu nejauši sanāk par daudz pakratīt to trubu kādas svarīgas sarunas vidū? 🙂
Ja godīgi, tad sāk jau piegriezties: kā tiek izlaista touchscreen truba, tā visi uzreiz klārē: “Oooo, jauns konkurents iphonam būs, izskatās jau baigi labais” :duno: . Nedalec man, nafig visur pa vidu jābāž tā sapuvušā ābola i-truba?
tas ir taapat kaa visur baazh to sapuvusho windows :hmz:
Būtu ideāli, ja tu varētu pamatot savu viedokli ar īstiem faktiem. Nevis tikai gudri dirst.
Ja Microsofts nebūtu, tad šaubos vai lauku skolas tiktu pie sakarīgas infrastuktūras. Tas, ka Microsoft softus izmanto lielas kompānijas, arī liecina par kaut ko. Labāk, lai šādas firmas pastāv, kas dalās ar savu peļņu. Loģiski, ka tā ir reklāma, bet man neuztrauc vai laukos esot man piekļuvi interneta nodrošina Microsoft, Novell vai Bite. 0 emocijas!
p.s.
Pašam jau pirms iPod bija touchscreen tālrunis.