Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › TP-LINK rūtera problēma
(tplink wdr3600)
Internets nāk no lattelecom optikas.
Pat tagad saglabājot rakstu uzmeta šito:
[img]https://www.bildites.lv/a/76uyj7nh#3zmf72w6″>
Tur var būt dažādas problēmas, sākot ar triviālo – piedirsts Windows,
un beidzot ar pārceptu proci. Vai arī nesenais jājamzirdziņš – rogue DNS.
TP-link firmware mainīšana neko nedod, jāuzliek DD-WRT, jāpalaiž kompis no LiveCD un tamlīdzīgas darbības. Viss pārējais ir 1kārši ākstīšanās.
Cik kompji kačā torrentus caur to routeri un cik ātrs nets? Gadijumā nepieslēdzi caur nesen DEPO pirktu lēto kabeli?
Bij te nesengadijums. Kadrs izvilcis kabeli, nu tur nieka 15-20metri. Aizeju uzkniebt galus. Kaukas bremzē. Links ir, ssh sertifikātu norunā, pēc tam nepingojas. Pa retam netdiscover parāda. Izrādijās DEPO kabelim dzīslas pa šauru! Konektorā kontakti aizspiežas garām un strādā kā bākugunis – ir/nau/ir/nau.
Vēl piebildīšu rūteris raida 2 tīlus 2,4 un 5GHz, atsevišķi pa vienam mēģināju – taspats. Tik liekas mistiski ka pc uzspiežot uz wifi tīkla simbola (tur kur pulkstens labajā apakšējā stūrī), brīžiem rāda daudz pieejams tīklus brīžiem tik manus, kompis stāv vienā vietā.
biju uzlicis ari ddwrt- taspats.
Tu nespēj pat pāris teikumus uzrakstīt bez kļūdām. Kautvai iOS tu tur būtu uzlicis, tas neko nedotu 😀
Es tev jau pateicu, kas jādara – skype://macbeton?chat
P.S. No normāla skaipa versijas, nevis kaukādas 17.
Kompji jāpārinstalē (ko jau es zināju uzreiz).
Secinājumi: Darīt uzreiz tā kā es 1mēr esmu teicis – atvest man un samaksāt par darbu.
Update: Kadrs pēkšņi iedomājās ka viņš esot datorspec, un kompjus pārinstalēšot pats 😀
Stāstija ka Pasta ielas mazajā bodītē esot pat atlaidi dabujis, jo atdevis veco rūteru detaļām.
Tas T-links zaprosta izskatās pēc brāķa modeļa.
Samurajs varētu padzēst ārā 3Dpļūtijumus un MeistarVerveles, kā arī pacelt šo tēmu augstāk (pin?)
Š ī varētu būt pamācoša tēma.
1kārši nejēgas klauni izgāzās un tagad kaunās atzīties.
Sadirsts Windows izraisa WiFi problēmas arī telefonam? Pārkaršana notiek tikai caur WiFi, bet ne caur kabeli? Radiators salabos defektus čipa tranzistoros? Debīls kas debīls!
Preses relīzes