Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Tramvajos smird, un tie netiek apsekoti un uzkopti! Kur skatās Rīgas satiksme?
Tur gadījumā kāds bomzis blakus nesēdēja tam sūdzības autoram? Te vienu brīdi ar jaunajiem tramvajiem bija tādas pašas problēmas pa TV rādīja. Pats dzīvē pārliecinājos, ka pietiek ar vienu bomzi un mitru gaisi, kā tramvajs smako tā, ka maz neliekas.
plēvē jau nekas daudz nevar ‘ieēsties’
p.s. velo ftw, piekrītu, bet ko darīsim ziemā? es gaidu nebargu ziemu ;d
Nav nekāda veida, kā var cīnīties pret šo, pagaidām nav, nekad nebūs.
Kaut gan pilsētniekiem jau ir visādas jocīgas problēmas, kā jau šajā tofikā aprakstīts 🙂
Mani agrākie klasesbiedri paši ir tīrījuši transportus [ vasaras darba ietvaros ] un katra transporta tīrība ir atkarīga no personas, kas to tīra. Tie, kas ir pastāvīgi ne sezonāli darbinieki, savu darbu veic atbilstoši prasībām. Un tīrīšana notiek ne tikai vakaros, bet visas dienas garumā, tik katram transporta maršrutam tas grafiks ir savs.
Tas, ka pirmo transporta reisu piegāna nevēlama persona, bet tīrīšana nav paredzēta līdz vakaram, nav RS vaina, bet gan minētās nevēlamās personas. Un, ja to tramvaju aizsūtīs uz tīrīšanu, nojuks grafiks un būs vairāk neapmierinātu pasažieru.
Vismaz es tā domāju.
Preses relīzes