Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Triks: rakstām piezīmes tieši pārlūkā

Tad nospiežam Enter. Un mūsu pārlūks pārvēršas teksta redaktorā, kurā varam gan iekopēt kaut ko, gan rakstīt no klaviatūras. Beigās saglabājam failu parastā kārtībā (Saglabāt lapu kā…), kā faila tipu izvēloties “Teksta faili”.
Protams, katru reizi koda rindu adreses laukā neklikšķināsim; tam kalpo grāmatzīmes. Interesanti, ka šo koda rindu ievietot Notepad nekādi neizdevās – pēdējais vārds pazūd, saglabājot rakstu. Tāpēc nācās izlīdzēties ar bildīti.

E-500 vienkarši iekopē šo tur kur adresse ir piemerām
contenteditable
Tikai uz Firefox jāuzliek defaultais encoding vai ar roku katru reizi jānomaina uz UTF-8, citādi ne-ASCII rādīsies korekti, bet pie saglabāšanas sagaida posts un iznīcība.
Š ādi varēja arī paķēmot citu lapas, uzliekot document.contenteditable uz true un designmode uz on. Odnako, man nedarbojas, nemāku vairs 🙁
man uz operas toč nestrādā… nu vismaz aprakstītais efekts netiek sasniegts… arī nekādus citus pigorus neieraugu… tikai blank lapa
bet par tēmu piezīmes… operā ir tāda lieta kā notes.. divi klikški: menu – notes… un var iekopēt un ierakstīt, ko vajag… pēc tam, brovzeri aizverot, viss saglabājas un pieejams, caur opera-link arī uz cietiem kompjiem… 🙂
vot tas ir vienkārši… imho…
atver vēlvienu tabu , atver notepad.lv …. aizver to tabu , un tad piespied CTRL+SHIFT+T , ta dāāā.. 😀
a man tik krome 😀
Š o joku neņem pretī
Preses relīzes