Pērle. Š itie kādreiz no autiņiem izkāps? 🙂
Š o es uzskatu par noteikumu pārkāpumu.
Bērns laikam nezin kas ir grupēšana SAN tīklos. 🙂
Š o arī.
no Linux Live CD bija smuki redzams, kā tas draņķis sevi atjauno, dzēs cik gribi.
vari smieties, bet kā izskaidrosi situāciju – 2 HDD, 4 partīcijas, katrā 3 inficēti faili, kas smuki nomaskējušies par sistēmas failiem – uz diska saknes, Volume Information un Recicler mapēs, iztīru vienu partīciju, tad nākamo, beigās paskatos pirmo – ir viss atpakaļ kā bijis.
nu izbeidz
tu gribi teikt, ka tu no linux vides izdzees kaadu failu ntfs sisteemaa un tas pats no sevis atjaunojas?
labaak salaapies
nee, nu protams, ja tu tos failus izdzeesi, bet neidzdzeesi avotu un regjistra ieraskstu, kursj palaizj pirmavotu, tad, protams, iedarbinot win faili buus atpakalj :>
kas tad to nezin ;>
2 HDD, 4 partīcijas, katrā 3 inficēti faili, kas smuki nomaskējušies par sistēmas failiem – uz diska saknes
un tiesji par sjito…
tev gan diivaina sisteema, mhhhh, izpletusies uz 2 hdd un 4 partiicijaam :>
Un kā papildjautājums.. No kurienes pieņēmums, ka es nezinu, kas ir Storage Area network? No tā, ka piekritu Ob1 ieteikumam? Domāju, ka tev tomēr ir kāds dators, kuru vari izmantot neapdraudēti (pat pie visapdraudētākajām lietām).
“ja es tevi nepazīstu – tātad tevis nav”
Jau sirmā senatnē daži filozofi bija atklājuši savdabīgu patiesību:
“ja es tevi nepazīstu – tātad tevis nav”
+1
vari smieties, bet kā izskaidrosi situāciju – 2 HDD, 4 partīcijas, katrā 3 inficēti faili, kas smuki nomaskējušies par sistēmas failiem – uz diska saknes, Volume Information un Recicler mapēs, iztīru vienu partīciju, tad nākamo, beigās paskatos pirmo – ir viss atpakaļ kā bijis.
ob1, nē, nepaturēju sev eksemplāru 😀
Tavs eksemplārs būs sēdējis MBRā un inficēti abi HDD (galvenā problēma, ka “mastera” MBRs inficēts). Ja “masters” nav inficēts, tad inficētais “sleivs” (nepalaižot autorun) neinficēs sistēmu.
Es neskaidrojos, es diskutēju. 🙂 Tu izteici apgalvojumu, es tev lūdzu, lai man pierādi savu “patiesību”. Uz to tu reaģē agresīvi un mētājies ar apvainojumiem.
Pieradi, ka mana patiesība nav patiesība, tad so farsu varēsim saukt par diskusiju, ne tava neobjektīvā viedokļa massīvu uzspiešanu citiem. 🙂 Diskusijas beigas.
Preses relīzes