Trušu gaļas spams

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Trušu gaļas spams

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Foxsk8
    Participant

Kur tā pasaule iet? Notepad oficiālā mailā ieripojis jauks spams, kurā grib notepad komūnai notirgot “Truša gaļu” 😀

Quote:

*Piedāvājam iegādei trušu gaļu.*

5.00 Ls/kg ( trušu svars no 1,7 kg- 2,5kg)

Pēc vēlmes trusi var sagriezt gabaliņos.

Kāpēc trušu gaļa ir veselīga?

– Truša gaļa ir augstvērtīgs un diētisks produkts;

– Tā satur organismam nepieciešanās olbaltumvielas;

– Truša gaļa pilnībā tiek sagremota kuņģa zarnu traktā;

– Truša gaļa ir nozīmīgs minerālvielu un vitamīnu avots;

– Tas ir profilaktisks produkts aterosklerozes novēršanai.

Piedāvājam lauku krāsnī ceptu maizi.

– Saldskābā un rupjā rudzu maize 3.00 Ls/kg,

vesela klaipa svars no 2-3 kg, piedāvājam arī ½ vai ¼.

– Baltmaize 2.00 Ls/kg (mīklai izmantots lauku piens).

Kāpēc rudzu maize ir veselīga?

– Dabīgi raudzēta rudzu maize veicina gremošanu un stiprina

imūnsistēmu;

– Tā samazina zarnās barības pūšanas un rūgšanas procesu, kā

arī veicina zarnu iztukšošanos;

– Tā stiprina sirdsdarbību.

– Veicina smadzeņu darbību un mazina nogurumu;

– Rudzu maizi iesaka lietot arī cukura diabēta slimniekiem;

Piegāde Rīgā, Rīgas rajonā un Ogrē iekļauta cenā.

Zvaniet un atradīsim risinājumu iegādei un piegādei!

Mob: 28724173

Sarmīte vai Anda

Būsiet vesels, kā rutks!

Ilgi smējos.

Evers
    Participant

Tā jau nesliktas lietas piedāvā, veikalā jau tagad arī īstu maizi grūti nopirkt, visas ceptas no “E34546 miltiem” 😀

aoma
    Participant

Truša gaļu ēst var, bet uz pannas sagrauzdināts cūkas speķīts ar pāris olām brokastīs tomēr izklausās vilinošāk 🙂

Lai nu kas, var tikai apsveikt Sarmīti un Andu par uzņēmību.

RicoPico
    Participant
    rajah
    Participant

daudz reižu labāk nekā elektriskās cigaretes pārdot

root
    Participant

Š o es kā reiz pieskaitīšu nekaitīgajam spamam. Apsveru domu pat nopirkt kaut ko. Jo nu kmoon, kad jūs cienītie pēdējo reizi ēdāt lauku rupjmaizi vai baltmaizi piemēram? Par to, ka truša gaļa vīna mērcē vien ir ko vērta nemaz nerunāsim. 😛

Jaunzems
    Participant

Atļaušos piekrist robim

msh
    Participant
    afigel
    Participant

nu man nav nekas pretii ka man iesuuta kaadu lauku paikas piedavaajumu.

trusi gan nee, bet vien` cucinn` vareetu.

deivs001
    Participant

Uz kurieni sūtīt 😀

izredzētais
    Participant

man prieks ka šo te iespamoji, papildus reklāma kā nekā. var redzēt ka cilvēki cenšas un piedāvā iegādāties labas lietas. 🙂

Foxsk8
    Participant

Varbūt kāds arī Jēra gaļu tirgo, no tās sanāk sulīgs “sašlons”

Rustyscrew
    Participant

Domāju, ka tas nav nekas traks, taču spams gan mums neejiet pie sirds, taču cilvēks pat ir gatavs piespamot pilnus inbox kontus ar vēstulēm, lai tikai ko nopelnītu…

No vienas puses tas ir jauki, ja cilvēks vēlas kaut ko pārdot no savas puses, labāk būtu atdevis tiem, kam nav ko ēst un bezmaksas…

Nav izslēgts, ka citi cilvēki šādus e-pastus ignorē, taču daudzi atsaucās un tas jau ir labs bizness, lai gan krišana uz nerviem cilvēkiem..

Katrs cilvēks ir savādāks…|Tādi laiki mums Latvijā.|

Es personīgi neizmantoju inbox e-pastu, taču man iet pie sirds Hotmail un kāda hostinga webmail 🙂 – To jau izmantoju biežāk nekā parastos e-pastus.. – Spama saņemšanai un dzēšanai. 😉 😉 😉 😉 😉 😉

rajah
    Participant

latvietis wrote:

…No vienas puses tas ir jauki, ja cilvēks vēlas kaut ko pārdot no savas puses, labāk būtu atdevis tiem, kam nav ko ēst un bezmaksas…

tos trušus audzēt nav nekāda vienkārša pastaiga pa svaigu gaisu – palaid pļavā lai ganās. it sevišķi ja sanāk darīšana ar miksomatozi.

https://www.google.lv/search?client=opera&rls=en&q=miksomatoze&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

tā ka tā nu diez vai sanāks mātes Terēzes būšana atdot visiem visu par velti.

vismaz es par tādu nevēlētos būt audzējot trušus.

root
    Participant

Hehehehe pastaiga tā gan nav 😀 it īpaši kad maitas sāk rakties ārā no aploka. Atceros bērnībā, ar trušus audzējām. Kā kāds tika kaut kādā mistiskā veidā ārā, suņam bija pārākās pusdienas. 😀 😀 Baigie jau zvēri, prasa daudz svaigas zāles un tā.

deivs001
    Participant

Laikam kārtīga lauksaimniecības tēma tika šeit aizsākta.

Salīdzinot ar cūciņ, gotiņaudzēšanu, trusīši ir sīkums.

Ja runājam par atdošanu par velti, tas ir pārāk stulbi. Tie spalvaiņi jau nenokrīt no gaisa un vienas dienas laikā neizaug, tad jau, Latvieti, vari pusi savas algas arī atdot kādam, kas pelna mazāk vai neiegūst finansiālus līdzekļus nemaz.

Rustyscrew
    Participant

Jā. Taisnība jau te ir, ka tas nav tāds viegls darbs, jo tas ir ļoti grūts darbiņš…

Par to ir kaut kas jānopelna, bet spams gan bojā reputāciju šim visam, jo pārsvarā cilvēki to ignorē un vairāk tas ir atkarīgs no tā, kāds ir saturs šim sludinājumam / spama vēstulei, lai piesaistītu vairāk cilvēkus….

Saprotams ,ka cilvēkiem dažiem labiem ir tā labā sirds, kas nav citiem un tie ir gatavi vispirms padalīties ar radiniekiem par velti, un tālāk jau pa naudiņu tikai un vienīgi…

Cilvēki, kas piedalās medībās un redz, kā notiek tas process, kad zvērs tiek nogalināts un tālāk jau nerunāsim, kļūt pa veģetāriešiem, tieši šādā veidā arī cilvēki cīnās pret to, taču bez panākumiem..

Katrs cilvēks ir atšķirīgs un runājot par to, ka trušu pārdošanu kā dzīvu radību būtu jauka nodarbe, taču šāda nodarbe, ka gaļu pārdot… Nez vai daudzus tas piesaista…

Grūti spriest, bet prieks, ka cilvēks cenšas kaut ko panākt..

Pats esmu bijis laukos un audzinājis trušus un tas tiešām nav viegls darbs, kādu dienu pamodies un trušu vairs nav..

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā