Sākumlapa › Forumi › Software › Grafikas programmatūra › Tutorial: Uztaisi savu userbar’u!
ps. dazhi mani veidojumi:
[img]https://img294.imageshack.us/img294/8793/tuxfanlb8.png
ps. dazhi mani veidojumi:
[img]https://img294.imageshack.us/img294/8793/tuxfanlb8.png
hmm .. vai es esmu vienîgais kas ðajâ visâ saskata kïûdu
:hmz:
Userbar uz gimp :
hmm .. vai es esmu vienîgais kas ðajâ visâ saskata kïûdu
:hmz:
Userbar uz gimp :
Un nemaz tik slikta nav… galvenais, ka viss uzreiz saprotams bez manuâïiem!
Un nemaz tik slikta nav… galvenais, ka viss uzreiz saprotams bez manuâïiem!
Turklât gimp var lietot uz vairâkâm OS, nevis kâ Photoshop (ja nu vienîgi emulçt, bet tas ir tizlâk nekç palaist GIMP). Un tâ userbaru programma kuru iepostoja Samurajs arî sanâk tikai Win cik nopratu. 🙂 Datorgrafiku neveido tikai uz Windowsa 😉
Turklât gimp var lietot uz vairâkâm OS, nevis kâ Photoshop (ja nu vienîgi emulçt, bet tas ir tizlâk nekç palaist GIMP). Un tâ userbaru programma kuru iepostoja Samurajs arî sanâk tikai Win cik nopratu. 🙂 Datorgrafiku neveido tikai uz Windowsa 😉
Un tâ userbaru programma kuru iepostoja Samurajs arî sanâk tikai Win cik nopratu. 🙂 Datorgrafiku neveido tikai uz Windowsa 😉
Bet to mazo programmiòu tak jâbût iespçja noemulçt uz NIX! Ar wine gan man diemþçl negâja, bet ir citi emulatori arî.
Un tâ userbaru programma kuru iepostoja Samurajs arî sanâk tikai Win cik nopratu. 🙂 Datorgrafiku neveido tikai uz Windowsa 😉
Bet to mazo programmiòu tak jâbût iespçja noemulçt uz NIX! Ar wine gan man diemþçl negâja, bet ir citi emulatori arî.
Bet to mazo programmiòu tak var noemulçt uz wine!
Ja vçlas, velns zina ko var izdarît 🙂 Lai cilvçki raksta programmas izmantojot POSIX standartus, tad bez problçmâm varçs pârnest arî uz citam OS… Imho, emulçðanu es atstâju pçdçjâ vietâ, vienmçr meklçju alternatîvas vai Open Source programmas 🙂
Preses relīzes