Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › TV bez hdmi lai pieslegtu PS3
ps3 vel ir izeja AV MULTI OUT.
Latvija nekur nav tadu vadu no hdmi uz scart. ebay ir tikai no hdmi uz rca, bet es stipri shaubos ka vads parveidos no digitala uz analogo signalu. paliek tikai av multi out uz scart. Vai ir ceriba ka shis vads stradas?
ja tā ir TV MULTI OUT izeja tad tam būtu jāiet? jo man iekš ps3 tāds ir
norulē uz leju sadaļu “Why can’t I get a Simple Scart to HDMI cable?”
Visi tie adapteri vēl pietam no ebay china ārā dos zilus brīnumus… Acis kubā vēl būs. pasaki vienkarši lai nopērk jaunu TV! ir 2014 gads jopcik popcik!!!! Normāls LCD/LED televīzors ar HDMI vairs NAV NEKAS EKSKLUZĪVS un pa labām naudiņām var iegādāties! Pietiek bendēt acis un griezt elektr. skaitītāju uz urrā ar to lodlampu!
Un atvainojos par kkādu Digital-SD konvertieri kurš dod laukā samērā draņķīgu SD kvalitati uz lodlampas maksāt 50Eur…. nav to vērts! Vienkāršāk un PRAKTISKÄ€K pielikt vēl 150/200eur un nopirkt normālu lēta gala LCD/LED lūrāmo
bet oke paldies par ieteikumiem. Pamēģināšu tomēŠ— to tvmultiout vadu uz scart , maksā tāpat kapeikas, ja nu aiziet ))
Nu jā man ar bija aizdomas ka parasts vads nevarēs pārveidot to signālu, bet ps3 vēl ir tvmultiout izeja kura ir arī ebay, tajā linkā kur sūtīju augstāķ.
Bet ja tie visi ir fake piem hdmi uz pirkstiem, kāpēc tur ir pie 500 un 1000 sold? tas tā interesanti.
+ gan jau ir daudz izmēģinātāji, jo redz vads maksā kapeikas
Preses relīzes