Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › tv ekrans sacakarejies
Idiots vienkaarshi. Laikam jau nekad nepieaugsi.
Tik spamo kaut kaadas mulkjiibas.
TV ari jauns kuram gļuks paradījies,darbošanos jau darbojas ,bet ritīgs fabrīkas braķis-kuta tiesi pēc gadu un viena meneša paradas uz ekran kautkada sleja….Protams šmurguļi no 707.lv pasak kratiies uz rīgu ar to sav TV-kuta tur ar cik sktiijos tuvakā filiaale Polijaa -kad 2 menes tur blee marines un ko man seedet bez TV-protams ka jauns janem ar secinājumu ka nekadi internet veikoli vairs mani neiepriecinas-ņems uz vietas kā jau izdarīju …un nemaz daudzi dargak nav….ja cena mainas tad pa 10 eiro taka man nemaz letak nesank, ar to leto tagat bus jareikin cels prom un atpakal un ar vai pideri neizdomas ķipa pašu vain jo atraduši ieksa vienu puteklīti…tad vini man kuņas dabūs aizpīpēt-Vispar visu notiekošo taisos ierakstīt -ja būs intresanti noteikti publicēšu :D!
Bet tu droši vien esi pielicis kaut kur spēcīgu magnētu pie vecā tv un priecājies, ka tavu uzfilmeto murgu kāds skatās 😀
Vai arī nes uz TV darbnīcu, kur viņiem būs šādas uzpariktes.
Paraadiisi beidzot probleemu?
To tavu debiilismu nav veelme skatiities, kuru esi uztaisiijis. Cik aatri iesleedzu, tik aatri izsleedzu to tavu shlaagerparaadi.
kas tu neredz, ekranam krasas sacakarejusas, meginaj ar magnet , bet nelidz
1. Aizvāc tuvumā esošās tumbas, vai citus magnētiskus/elektromagnētiskus verķus.
2. Izmanto nevis magnētu, bet atmagnetizēšanas spoli
3. Pārbaudīt iebūvēto cilpu (liela iespēja “norauties” ap 20 KV pa nagiem, pat no izslēgta TV, bet klučiem/albertiņiem tas varētu būt veselīgi) :D.
4. Meklēt tuvāko šādu lūžņu pieņemšanas punktu.
CRT šāda tipa TV ir pat no iznemtas sistemplates atravies”ķipa iznemu to plati un ar otinu atīrīju smalki visus puteklus 🙂 ….uz lacin nacās pārtraukt kamēr atjēdzās!
Albertam jau sen tas vis ir pateikts -tik neklaus …………
Preses relīzes